Vakantiebeurs Utrecht 2018

Kaarten met korting, gratis kaartjes & kans op vliegtickets t.w.v. €300
vakantiebeurs utrecht 2018
Maaike - Reisspecialist

REDACTIE – Deze Vakantiebeurs 2018 winactie is afgelopen. We zullen zeer binnenkort de gelukkige winnaars informeren en publiceren.

Maar…. let op! We hebben in januari 2018 een spectaculaire nieuwe winactie:

> Win 2 retourtickets Curacao (t.w.v. €1500) tijdens de TUI Ticket Sale

Op zoek naar kaartjes voor de Vakantiebeurs 2018 met korting? Waarom zou je kaartjes kopen als je ze ook kunt winnen? VakantieDealz.nl maakt het mogelijk! Maak nu kans op gratis kaarten voor de vakantiebeurs 2018 en een schitterende hoofdprijs:

 • 10 x 2 dagkaarten voor de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht t.w.v. €31 per set
 • 1 x 2 retourtickets voor een Europese bestemming naar keuze t.w.v. €300

 

Vliegtickets of gratis kaartjes voor de Vakantiebeurs 2018 winnen?

 1. Schrijf je in voor de VakantieDealz nieuwsbrief via deze actiepagina
 2. Like de Facebook pagina van VakantieDealz

De actieperiode loopt tm 1 januari 2018, dus je weet ruim een week voor de Vakantiebeurs of je de gratis tickets gewonnen hebt. De volledige actievoorwaarden kun je hier bekijken.

 

 

Hieronder meer over de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht

Het is bijna zover: de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht! Van 10 tot en met 14 januari 2018 kun je inspiratie opdoen voor jouw volgende vakantie. Tijdens deze dagen staan door verschillende hallen veel landen, reisaanbieders en overige reispartijen klaar om jou alles te vertellen over reizen. Daarnaast kun je natuurlijk ook allerlei activiteiten ondernemen.

Ben je benieuwd naar het programma, de kosten van een kaartje (als hierboven geen gratis kaartje hebt gewonnen), eventuele kortingen & alle activiteiten tijdens de Vakantiebeurs Utrecht? Lees dan snel verder!

 

Vakantiebeurs 2018 – locatie Utrecht & tijden

De Vakantiebeurs vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 14 januari 2018. De tijden waarop jij kunt rondneuzen in vakantiesferen zijn:

 • Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
 • Donderdag 11 januari: 10.00 – 17.30 uur
 • Vrijdag 12 januari: 10.00 – 17.30 uur
 • Zaterdag 13 januari: 10.00 – 20.00 uur – geopend tot 22.00 uur*
 • Zondag 14 januari: 10.00 – 17.30 uur

Het wordt dit jaar wederom georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Het adres van de Jaarbeurs Utrecht is:

Jaarbeursplein
3521AL Utrecht

 

Vakantiebeurs – kaarten / tickets met en zonder korting

Wil je zeker zijn van een ticket voor de Vakantiebeurs? Koop dan alvast jouw ticket online. Je krijgt wanneer je online je kaarten bestelt namelijk korting op jouw ticket. Kinderen tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang. De prijzen voor de toegangskaarten zijn:

Online tickets met korting* – vóór 10 januari 2018

 • Dagkaart € 12,-
 • Middagkaart € 9,-
 • Zaterdagavondkaart € 8,-

Online tickets met korting* – vanaf 10 januari 2018

 • Dagkaart € 14,50
 • Middagkaart € 11,-

Kaartverkoop aan de kassa 

 • Dagkaart € 15,50
 • Middagkaart € 12,-
 • Zaterdagavondkaart € 9,-

De middagkaartjes zijn te gebruiken vanaf 13:00 uur. Met de zaterdagavondkaart heb je toegang vanaf 16:00 uur.
* Er komt eenmalig per bestelling €1,- aan transactiekosten bij

 

Deelnemers

Dit jaar zijn er (tot nu toe) 751 verschillende deelnemers bekend. Op de website van de Vakantiebeurs kun je de gehele lijst met deelnemers bekijken. In totaal zijn er ongeveer 250 verschillende bestemmingen, 185 accommodaties, 95 ‘reisbenodigdheden’, 125 ‘reizigersvoorlichting’, 230 ‘soorten reizen’ en 170 ‘vervoer reizen’.

Activiteiten

Ook dit jaar zijn er op de Vakantiebeurs weer verschillende activiteiten te ondernemen. Daarnaast kun je ook luisteren naar inspirerende presentaties. De presentaties worden gegeven in het Caribbean Theater, Verre Reizen Theater, Afrika Theater, Urban Theater en het Experience Theater. Benieuwd naar alle presentaties? Kijk dan hier!

Een greep uit de activiteiten dit jaar:

 • De speciale ‘Kidsroute’ voor de allerjongste reizigers -> meer info
 • de ‘VR-straat’ om jouw vakantie alvast te beleven -> meer info
 • Stel jouw bucketlist samen met Droomplekken.nl -> meer info
 • Reisfoto van het jaar verkiezing -> meer info
 • Saturday Night at the Vakantiebeurs; dit jaar voor het eerst. Live entertainment op de zaterdag in de Experience hal

 

Heb je gratis kaarten voor de Vakantiebeurs gewonnen via onze winactie hierboven op de pagina? Dan hoor je dat ruim een week voor de start van de beurs. Mocht je de gratis kaarten niet gewonnen hebben dan heb je wellicht nog tijd om Vakantiebeurs kaarten met korting te kopen. Zoals je hierboven kunt zien krijg je een paar euro korting op je kaartjes als je deze online koopt. En anders is de ‘normale’ ticketprijs gelukkig ook niet overdreven hoog.

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.