Twee weken naar Suriname voor €1322,- p.p.

Incl. vluchten & hotel
Geschreven op:

Een plons in je zwembad, genieten van de tropische temperaturen & op ontdekkingstocht door dit prachtige land… Jullie boeken nu een 14-daagse naar Suriname voor slechts €1322,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief jullie KLM vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies in een mooi hotel.

De goedkoopste vertrekdata zijn in september 2022. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen!

 

Boutique Hotel Peperpot – Meerzorg, Suriname

 

Boutique Hotel Peperpot is een van de oudste plantages aan de Surinamerivier, een unieke plek om te overnachten. Vanuit hier kunnen jullie gratis met de boot een dagje naar Paramaribo. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het zwembad, het zonneterras, gratis WiFi, fitness, het restaurant & de bar. Een perfecte uitvalbasis voor jullie vakantie!

 

>> Bekijk deze goedkope Suriname aanbieding bij de VakantieDiscounter

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.