TUI ticket SALE: Aruba, Bonaire & Curacao

retour voor €429,- p.p.
Geschreven op:

Het is SALE bij TUI fly! Dat betekent dat jullie met ontzettend veel korting retour kunnen vliegen naar Aruba, Bonaire én Curacao… Ontdek extra voordelig de ABC-eilanden! Voor slechts €429,- per persoon vliegen jullie vanaf Amsterdam Schiphol Airport met een rechtstreekse vlucht naar één van de eilanden. Dan kan jullie vakantie écht beginnen!

Deze goedkope aanbieding is te boeken voor een vertrek in september of oktober 2019 (veel verschillende vertrekdata & verblijfsduren beschikbaar). Er komt eenmalig per boeking €15,- aan boekingskosten bij.

 

>> Bekijk de goedkope vluchten naar Aruba bij TUI

>> Bekijk de goedkope vluchten naar Bonaire bij TUI

>> Bekijk de goedkope vluchten naar Curacao bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.