De grote Transavia SALE 2023 is gestart!

Vliegtickets v/a €19,-
Geschreven op:

We zaten er allemaal al lang op te wachten… Maar het is eindelijk zo ver: de Transavia SALE is begonnen! Jullie kunnen exclusief, zolang de actie loopt, met extra veel korting jullie vliegtickets naar de mooiste vakantie bestemmingen boeken. Zo boek je al een enkele reis v/a slechts €19,- per persoon! WOW

Gaan jullie voor een heerlijke zonvakantie op het Spaanse eiland Mallorca? Ontdekken jullie Marrakech tijdens een sprookjesachtige stedentrip? Of gaan jullie feesten op Ibiza? De keuze is reuze en helemaal aan jullie… Wees er wel snel bij, want OP=OP!

| Ga direct naar de Transavia SALE 2023 |

Transavia SALE 2023 – bestemmingen & prijzen

Heerlijk genieten van een welverdiende zonvakantie met een cocktail op het strand? Of gaan jullie cultuur snuiven in één van de vele prachtige steden? Jullie hebben in ieder geval de keuze uit veel verschillende bestemmingen. ALLE vliegtickets zijn nu met korting te boeken. Wacht dus niet te lang, want OP=OP.

Benieuwd naar een aantal bestemmingen en vanaf prijzen. Lees dan verder…

En nog veel meer bestemmingen… Bekijk op deze pagina direct alle Transavia SALE prijzen & bestemmingen voor 2022.

Transavia SALE 2023 – wanneer tot wanneer?

De sale is gestart en zal een week duren. De prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen afwijken per vertrekdatum.

> Bekijk direct alle bestemmingen & prijzen tijdens de Transavia SALE 2023

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.