Sunweb Inpakkers

Last minutes met extra veel % korting!
Geschreven op:

Op zoek naar een voordelige last minute vakantie? Tijdens de Sunweb Inpakkers actie krijgen jullie extra veel korting op een heerlijke zonvakantie. Jullie hebben de keuze uit honderden last minutes… Onder andere naar Spanje, Griekenland, Egypte, Turkije en Portugal!

Voordat jullie het weten liggen jullie aan het zwembad of het strand met een cocktail in jullie hand… Genieten maar!

LET OP: de Sunweb Inpakkers actie is verlengd! Pak je kans en boek met korting…

>> Bekijk alle Sunweb Inpakkers last minute deals

 

Sunweb Inpakkers per land

De Sunweb Inpakkers 2017 aanbiedingen zijn geldig tot en met 24 juli 2017. De korting wordt automatisch verrekend, je hebt dus geen Sunweb kortingscode of actiecode nodig.

Let op: de actie is verlengd tot en met 7 augustus 2017. Pak je kans!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.