Sunweb flexibel omruilen

Gratis je vakantie omboeken!
Geschreven op:

Nieuw bij Sunweb: flexibel omruilen! In deze tijd is het wat spannender om je vakantie zomaar te boeken, en dat snapt Sunweb. Vandaar dat zij de omruilgaranties hebben verruimd. Je kunt nu een vakantie boeken bij Sunweb en flexibel omruilen tot maar liefst 14 dagen tot vertrek!

> Bekijk direct het huidige vakantie aanbod bij Sunweb

 

Sunweb Flexibel Omruilen – Hoe zit het precies?

Het zijn onzekere tijden, en we weten door de huidige COVID-19 maatregelen niet zeker of we heel binnenkort kunnen vliegen naar onze favoriete bestemmingen. Daarom merken we dat veel mensen nog even afwachten met het boeken van hun vakantie.

Sunweb begrijpt dit maar al te goed, en heeft daarom de omruilgaranties versoepeld. Zo kun je je vakantie tot 14 dagen voor vertrek gratis omruilen naar een andere bestemming en / of vertrekdatum. Dit biedt een stuk meer zekerheid!

De belangrijkste voorwaarden van de ‘Sunweb Flexibel Omruilen’ actie zijn:

  • Flexibel omruilen betekent dat je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis met een andere accommodatie (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum.
  • Flexibel omruilen kan tot 14 dagen voor vertrek, tot en met 31 augustus 2020 en is alleen geldig voor vliegvakanties naar de zon.
  • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan bij Sunweb. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan krijg je het verschil van Sunweb terug.

Zie alle Sunweb Flexibel Omruilen voorwaarden op de website van Sunweb.

 

> Bekijk direct het huidige vakantie aanbod bij Sunweb

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.