Nieuw bij Sunweb: flexibel omruilen! In deze tijd is het wat spannender om je vakantie zomaar te boeken, en dat snapt Sunweb. Vandaar dat zij de omruilgaranties hebben verruimd. Je kunt nu een vakantie boeken bij Sunweb en flexibel omruilen tot maar liefst 14 dagen tot vertrek!

> Bekijk direct het huidige vakantie aanbod bij Sunweb

 

Sunweb Flexibel Omruilen – Hoe zit het precies?

Het zijn onzekere tijden, en we weten door de huidige COVID-19 maatregelen niet zeker of we heel binnenkort kunnen vliegen naar onze favoriete bestemmingen. Daarom merken we dat veel mensen nog even afwachten met het boeken van hun vakantie.

Sunweb begrijpt dit maar al te goed, en heeft daarom de omruilgaranties versoepeld. Zo kun je je vakantie tot 14 dagen voor vertrek gratis omruilen naar een andere bestemming en / of vertrekdatum. Dit biedt een stuk meer zekerheid!

De belangrijkste voorwaarden van de ‘Sunweb Flexibel Omruilen' actie zijn:

  • Flexibel omruilen betekent dat je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis met een andere accommodatie (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum.
  • Flexibel omruilen kan tot 14 dagen voor vertrek, tot en met 31 augustus 2020 en is alleen geldig voor vliegvakanties naar de zon.
  • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan bij Sunweb. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan krijg je het verschil van Sunweb terug.

Zie alle Sunweb Flexibel Omruilen voorwaarden op de website van Sunweb.

 

> Bekijk direct het huidige vakantie aanbod bij Sunweb

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter