3-daagse stedentrip Sevilla

inclusief ontbijt voor €199,- p.p.
Geschreven op:

Tijd voor een gezellig stedentripje binnenkort! Jullie boeken nu een 3-daagse stedentrip naar het prachtige Sevilla voor maar €199,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van logies + ontbijt in een zeer goed beoordeeld hotel (8/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in november 2018. Jullie betalen eenmalig per boeking €19,50 aan boekingskosten.

 

Hotel Alcora Sevilla – Sevilla, Spanje

 

Verblijf in dit luxe en moderne hotel vlakbij de oude stad van Sevilla! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het dagelijks ontbijt, gratis WiFi, de bar, lounge, het restaurant, fitness, sauna en meer. Bezoek tijdens jullie stedentrip het prachtige Plaza d’Espana en de schitterende kathedraal van Sevilla!

 

>> Bekijk deze goedkope Sevilla stedentrip bij Kras

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.