4* ss Rotterdam

Luxe verblijf incl. ontbijt & meer v/a slechts €82,-
Geschreven op:

Op zoek naar een unieke accommodatie? Dan is een nachtje op de ss Rotterdam iets voor jou! De ss Rotterdam is een voormalig cruiseschip van de Holland – Amerika lijn. Het schip is anno nu helemaal ingericht op de sfeer in de jaren 50. Verschillende beroemde sterren hebben nog op dit schip opgetreden… We noemen een Frank Sinatra, geen kleine naam, toch?!

Naast dat je bij de ss Rotterdam heerlijk kunt overnachten, kun je er ook dineren of relaxen bij het zwembad. Boven op het dek vind je namelijk een zwembad en een bar. Hier kun je een lekker cocktailtje bestellen en genieten van het lekkere weer. Oftewel; bij de ss Rotterdam ervaar je een cruise, maar dan gewoon aan de kade in Rotterdam!

> Bekijk direct alle ss Rotterdam aanbiedingen

ss Rotterdam aanbieding

ss Rotterdam – arrangementen & korting – Nu vanaf slechts €82,-

Voor een overnachting of meerdere nachten op de ss Rotterdam zijn veel aanbiedingen te vinden. Je kunt dus altijd met korting op de ss Rotterdam verblijven. Wij hebben de beste ss Rotterdam aanbiedingen voor je op een rij gezet!

2-daags arrangement incl. ontbijt | €82,- p.p.

Een nachtje luxe hoeft echt niet duur te zijn… Kies voor een nachtje op de ss Rotterdam en verblijf met veel korting! Inclusief deze deal is: een welkomstdrankje, 1x overnachten, 1x ontbijt, retour watertaxi naar het centrum en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

2-daags arrangement incl. ontbijt + diner | €115,50 p.p.

Voor een kleine meerprijs krijgen jullie tijdens dit nachtje weg ook een heerlijk 3-gangen diner erbij. Dit maakt jullie verblijf natuurlijk helemaal compleet! Inclusief deze deal is: een welkomstdrankje, 1x overnachten, 1x ontbijt, 1x 3-gangen diner en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

3-daags tour arrangement | €147,50 p.p.

Meer van de ss Rotterdam ontdekken? Dat kan met dit 3-daags tour arrangement! Boek nu met veel korting jullie verblijf op de ss Rotterdam en krijg: 2x overnachten, 2x ontbijt, uitwaaien & zwaaien rondleiding op het schip en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

3-daags arrangement incl. ontbijt + diner | €179,50 p.p.

Een weekendje weg naar de ss Rotterdam en dat inclusief heerlijk eten… Verblijf nu 3 dagen op dit voormalig cruiseschip en krijg: 2x overnachten, 2x ontbijt, 1x 3-gangen diner, retour watertaxi naar het centrum en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

4-daags arrangement incl. ontbijt + diner | €265,51 p.p.

Toch nog een dagje langer blijven? Dat kan met dit voordelige 4-daagse arrangement! Verblijf nu 4 dagen op dit voormalig cruiseschip en krijg: 3x overnachten, 3x ontbijt, 1x 3-gangen diner, retour watertaxi naar het centrum en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

Ben jij nou helemaal gek van cruises? Bekijk dan ook eens deze minicruise naar Noorwegen!

ss Rotterdam aanbieding


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.