Op zoek naar een unieke accommodatie? Dan is een nachtje op de ss Rotterdam iets voor jou! De ss Rotterdam is een voormalig cruiseschip van de Holland – Amerika lijn. Het schip is anno nu helemaal ingericht op de sfeer in de jaren 50. Verschillende beroemde sterren hebben nog op dit schip opgetreden… We noemen een Frank Sinatra, geen kleine naam, toch?!

Naast dat je bij de ss Rotterdam heerlijk kunt overnachten, kun je er ook dineren of relaxen bij het zwembad. Boven op het dek vind je namelijk een zwembad en een bar. Hier kun je een lekker cocktailtje bestellen en genieten van het lekkere weer. Oftewel; bij de ss Rotterdam ervaar je een cruise, maar dan gewoon aan de kade in Rotterdam!

> Bekijk direct alle ss Rotterdam aanbiedingen

 

ss Rotterdam – arrangementen & korting – Tot 34% korting

Voor een overnachting of meerdere nachten op de ss Rotterdam zijn veel aanbiedingen te vinden. Je kunt dus altijd met korting op de ss Rotterdam verblijven. Wij hebben de beste ss Rotterdam aanbiedingen voor je op een rij gezet!

 

2-daags arrangement incl. ontbijt | €68,50 p.p.

Een nachtje luxe hoeft echt niet duur te zijn… Kies voor een nachtje op de ss Rotterdam en verblijf met veel korting! Inclusief deze deal is: een welkomstdrankje, 1x overnachten, 1x ontbijt, retour watertaxi naar het centrum en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

 

2-daags arrangement incl. ontbijt + diner | €97,50 p.p.

Voor een kleine meerprijs krijgen jullie tijdens dit nachtje weg ook een heerlijk 3-gangen diner erbij. Dit maakt jullie verblijf natuurlijk helemaal compleet! Inclusief deze deal is: een welkomstdrankje, 1x overnachten, 1x ontbijt (take away), 1x 3-gangen diner (take away) en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

 

3-daags rondvaart arrangement | €109,- p.p.

Net even een dagje langer Rotterdam ontdekken? Dat kan met dit 3-daags arrangement! Boek nu met veel korting jullie verblijf op de ss Rotterdam en krijg: 2x overnachten, 2x ontbijt (take away), 1x snackplateau (take away), 1x Spido rondvaart, 1x ss Rotterdam souvenir en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

 

3-daags arrangement incl. ontbijt + diner | €137,50 p.p.

Een weekendje weg naar de ss Rotterdam en dat inclusief heerlijk eten… Verblijf nu 3 dagen op dit voormalig cruiseschip en krijg: 2x overnachten, 2x ontbijt (take away), 1x 3-gangen diner (take away), retour watertaxi naar het centrum en gratis WiFi.

> Bekijk deze ss Rotterdam aanbieding

 

Ben jij nou helemaal gek van cruises? Bekijk dan ook eens deze minicruise naar Noorwegen!

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter