srprs.me Black Friday 2023

€50,- korting op ALLE verrassingsreizen!
Geschreven op:

Yes! In de week van Black Friday regent het kortingen, zo ook bij één van onze favoriete reisconcepten; srprs.me! Dit jaar krijg je maar liefst €50,- korting (!). En ja, de korting is geldig op ALLE reizen van srprs.me. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame treinreis, een multi city surprise reis of een ‘in control’ reis. Wil je meer weten over srprs.me? Bekijk dan de website!

  • Korting: €50,- op ALLE reizen
  • Kortingscode: niet nodig, korting krijg je via DEZE LINK
  • Wanneer: van 25 november tot en met 30 november 2022

Je kunt de korting gebruiken met een minimale besteding van €200,-

> Bekijk de verschillende trips van srprs.me & maak gebruik van de Black Friday korting

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.