Maak kans op een GRATIS srprs.me City WorldWide trip twv €1000,-!

VakantieDealz.nl
Geschreven op:

Op zoek naar het ideale cadeautje voor jouw reislustige tante, nichtje of lover? Wij hebben HET kerstcadeau van het jaar gespot! Je kunt namelijk via srprs.me een super toffe ervaring weggeven… Met de srprs.me cadeaubon geef je iemand de kans om een nieuwe plek te ontdekken, hoe cool is dat?

*TIP* Speciaal deze maand is er een leuk extraatje… Je maakt namelijk bij aankoop van een cadeaubon zelf kans op een gratis City WorldWide reis voor twee personen twv €1000,-! Benieuwd wat deze prijs precies is?

> Koop je srprs.me giftcard & maak kans op een gratis City WorldWide reis!

WIN: City WorldWide reis

De srprs.me City WorldWide reis is een 7-daagse (6 nachten) reis naar 1 onbekende stad buiten Europa twv €1000,-. 

  • Vertrek vanaf één van de Nederlandse of Belgische luchthavens van srprs.me 
  • 1 stuk handbagage en 1 koffer zijn inbegrepen
  • Standaard vluchttijden keuze
  • Tegen bijbetaling is de reis te upgraden, met bijvoorbeeld een luxere kamer, extra aantal dagen of extra aantal personen.

Bekijk alle actievoorwaarden hier. In de bevestigingsmail die je ontvangt na de aankoop van de giftcard staat direct weergegeven of je de reis hebt gewonnen. Duimen maar…


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.