Met de kerst naar een sneeuwzeker wintersport gebied? Dat is natuurlijk een van de meest sfeervolle vakanties die je kunt boeken! Want wat is er gezelliger dan met kerst omringd zijn door mooie witte bergen terwijl je met z’n allen geniet van gluhwein na een sportieve dag op de latten? Omdat in december niet elk gebied sneeuwzeker is, hebben wij wat gebieden voor je uitgelicht. Dit maakt de keuze voor de wintersport met kerst een stukje makkelijker!

> Bekijk alle wintersport aanbiedingen bij TUI
> Bekijk alle wintersport aanbiedingen bij Sunweb
> Bekijk alle wintersport aanbiedingen bij Bizztravel
> Bekijk alle wintersport aanbiedingen bij De VakantieDiscounter


> Bekijk de beste wintersport aanbiedingen inclusief skipas

 

Meest sneeuwzekere wintersport gebied tijdens kerst

Saas Fee

In de Zwitserse Alpen ligt het meest sneeuwzekee gebied van Europa, namelijk Saas Fee! Dit gebied komt als enige skigebied ruim boven de 200 cm sneeuwhoogte in december. Dit dorp kenmerkt zich echt als een ultiem wintersportdorp. Het is er autovrij, wat natuurlijk zorgt voor een heerlijke rust… En dat ook nog eens met toppen van boven de 4 kilometer! Het gebied heeft ongeveer 100 kilometers aan pistes, waarbij zo’n 80% van de pistes bestaat uit blauwe en rode pistes.

> Meer info & aanbiedingen Saas Fee

 

Populaire sneeuwzekere wintersport gebieden met de kerst

Solden

Tijdens de kerst op wintersport naar het sneeuwzekere Solden… Dit is echt een aanrader! Dit Oostenrijkse dorp is ideaal voor alle soorten wintersporters. Wil je veel kilometers maken op de piste? Of geniet je liever van alle andere mogelijkheden die een wintersport biedt? In Solden zit je altijd goed! Met een gemiddelde sneeuwhoogte rond de kerst van richting de 200 cm hoef je je geen zorgen te maken over de sneeuwzekerheid. Solden heeft zo’n 150 kilometers aan pistes, waarvan ruim 100 kilometers als makkelijk/gemiddeld worden gezien.

> Meer info & aanbiedingen Solden

 

Val Thorens

Dit is een van de populairste skigebieden ter wereld en dat is meer dan terecht! Val Thorens heeft echt alles wat je verwacht bij een wintersport vakantie… Met meer dan 600 kilometers aan pistes hoeven zelfs de echte kilometervreters zich geen zorgen te maken over het aantal pistes! Ook voor de beste apres-ski ervaringen ben je in Val Thorens aan het juiste adres. Met een gemiddelde sneeuwhoogte van meer dan 150 cm rond de kerst is dit gebied dus een goede keuze!

> Meer info & aanbiedingen Val Thorens

Lex Deus Alpes

Dit wintersport gebied is ontstaan uit twee verschillende dorpen, namelijk Mont de Lans en Venosc. Deze twee dorpen zijn ‘aan elkaar gegroeid’ en zo is de naam Lex Deus Alpes ontstaan. Het is een sneeuwzeker wintersportgebied met ongeveer 200 kilometer piste voor alle soorten skiërs en snowboarders. Vooral voor wintersporters die houden van freestyle en off piste routes is dit echt een top gebied! Ook heeft dit gebied inmiddels een goede apres-ski reputatie opgebouwd. Er is zelfs een twee kilometer lange ’strip’ meet veel verschillende bars, restaurants  en discotheken te vinden…

> Meer info & aanbiedingen Lex Deus Alpes

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter