Roompot Vroegboekvoordeel 2018

tijdelijk tot maar liefst 40% korting!
Geschreven op:

Wees er snel bij, want de Roompot Vroegboekvoordeel Weken zijn bijna voorbij… Nog maar een aantal dagen kun je een hoge korting pakken op jullie heerlijke vakantie bij een Roompot vakantiepark naar keuze. De korting kan oplopen tot maar liefst 40% korting! Zo kun je al een midweek genieten van een welverdiende vakantie voor slechts €85,-!

| Ga direct naar de Roompot Vroegboekvoordeel deals |

Voordelen van de Roompot Vroegboekvoordeel Weken:

  • Hoge kortingen op jullie Roompot vakantie
  • Gratis omboeken: tot 30 dagen voor aankomst gratis wisselen van huisje of andere periode
  • Zonder extra kosten in termijnen betalen
  • Eerste keuze uit ruim aanbod vakantieparken met een prachtige ligging

 

Roompot Vroegboekvoordeel Weken 2018 – meer informatie

 

Roompot staat al meer dan 50 jaar bekend om de prachtige vakantiehuisjes op parken aan zee en in de natuur. Heerlijk om lekker een weekje of weekendje tot rust te komen met de hele familie of romantisch met jouw geliefde. Eén keer per jaar schieten de kortingen bij Roompot omhoog en kun je exclusief tot 40% korting jullie fijne Roompot vakantie boeken.

Roompot heeft vakantieparken in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Denemarken, Italie en Spanje. Keuze genoeg dus!

 

>> Bekijk direct alle aanbiedingen tijdens de Roompot Vroegboekvoordeel Weken 2018

 

Let op: de Roompot Vroegboek Voordeel Weken duren tot 12 februari 2018. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.