Het is weer zover: de meivakantie 2020 komt er alweer aan! En wij snappen dat je liever niet thuis blijft zitten… Dus pak die koffer maar in en vertrek voor een weekendje of (mid)week naar één van de 167 Roompot vakantieparken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Je boekt nu namelijk je meivakantie verblijf bij een Roompot vakantiepark met flinke korting! Benieuwd naar de beste Roompot meivakantie 2020 aanbiedingen?

> Bekijk direct alle meivakantie 2020 aanbiedingen bij Roompot

 

Roompot meivakantie 2020 – Aanbiedingen

Er even lekker tussenuit met z'n tweetjes, het hele gezin of de complete familie… Het blijft heerlijk! Of je nu in een knus vakantiehuisje, een luxere villa of een huisje aan het strand wilt verblijven; er is altijd wel een Roompot park dat aan al jouw wensen voldoet! En bij maar liefst 129 Roompot vakantieparken kun je profiteren van een last minute meivakantie korting.

Je boekt nu al een verblijf vanaf €23,75 per persoon*!

> Bekijk hier het meivakantie assortiment & de prijzen

 

* Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter