Roompot meivakantie 2020

Al vanaf €23,75 per persoon!
Geschreven op:

Het is weer zover: de meivakantie 2020 komt er alweer aan! En wij snappen dat je liever niet thuis blijft zitten… Dus pak die koffer maar in en vertrek voor een weekendje of (mid)week naar één van de 167 Roompot vakantieparken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Je boekt nu namelijk je meivakantie verblijf bij een Roompot vakantiepark met flinke korting! Benieuwd naar de beste Roompot meivakantie 2020 aanbiedingen?

> Bekijk direct alle meivakantie 2020 aanbiedingen bij Roompot

 

Roompot meivakantie 2020 – Aanbiedingen

Er even lekker tussenuit met z’n tweetjes, het hele gezin of de complete familie… Het blijft heerlijk! Of je nu in een knus vakantiehuisje, een luxere villa of een huisje aan het strand wilt verblijven; er is altijd wel een Roompot park dat aan al jouw wensen voldoet! En bij maar liefst 129 Roompot vakantieparken kun je profiteren van een last minute meivakantie korting.

Je boekt nu al een verblijf vanaf €23,75 per persoon*!

> Bekijk hier het meivakantie assortiment & de prijzen

 

* Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.