VakantieDealz is een concept van V2C2 en is gevestigd in Den Haag. Ben je op zoek naar de beste reis- & vakantiedeals? Dan ben je bij VakantieDealz aan het juiste adres. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze werkwijze of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk ook eens bij de Veelgestelde vragen.

 

VakantieDealz dochter websites

VakantieDealz is vooral voor de ‘deal hunter' die nog niet per se een bestemming op het oog heeft. Naast VakantieDealz zelf zijn we bezig met de ontwikkeling van dochter websites voor enkele droombestemmingen. Heb je altijd al eens naar zo'n idyllische bestemming gewild? Houd dan de VakantieDealz websites in de gaten voor reisinformatie en aanbiedingen voor deze droombestemmingen:

Malediven

Mauritius

Seychellen

Zanzibar

Kaapverdië

 

Andere ‘Dealz' websites van uitgever V2C2

Naast websites met vakantie aanbiedingen is V2C2 kort geleden ook begonnen met een handig platform om aanbiedingen te spotten voor allerlei producten. Deze ‘zuster website' heet HappyDealz! Dus zoek je een mooie deal voor een nieuwe laptop, een Sonos Play speaker of vele andere producten. Neem dan eens een kijkje op HappyDealz.nl. De website is nog in Beta, dus mocht je nog tips hebben, dan horen we het graag.

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter