Ben je op zoek naar een romantisch oud en nieuw arrangement tijdens de jaarwisseling? Dan ben je hier op de juiste plek! Aangezien oud en nieuw er in 2020 toch iets anders uit zal gaan zien dan normaal, is dit de perfecte kans om een romantisch nachtje weg te boeken met z'n tweetjes. Hieronder hebben we onze favoriete hotels met een romantisch oud en nieuw arrangement voor je op een rijtje gezet.

Of bekijk direct alle romantische oud en nieuw arrangementen bij:
Fletcher | Voordeeluitjes

 

Romantisch oud en nieuw arrangement | Onze tips

Een super-de-luxe hotelkamer, om 00:00 proosten met champagne en het nieuwe jaar starten met een heerlijk ontbijt… Wat wil je nog meer? Bij Fletcher en Voordeeluitjes kun je speciale oud en nieuw arrangementen boeken. Met een arrangement is alles tot in de puntjes geregeld en hoef je zelf nergens meer aan te denken. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden!

 

Fletcher oud en nieuw arrangementen

Het aanbod romantische oud en nieuw arrangementen bij Fletcher is erg groot. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende Fletcher hotels, verspreid door heel Nederland. Wij raden aan om voor een 3- of 4-daags oud en nieuw arrangement te gaan. Een uitgebreid Fletcher oud en nieuw arrangement is o.a. inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 1x of 2x een uitgebreid ontbijt
  • 1x Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
  • 1x een heerlijk 3-gangendiner op 30 december
  • 1x luxe 4-gangendiner op Oudjaarsavond
  • Aansluitend een feestavond met live muziek
  • Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen

Echt alles is dus inbegrepen… Zo ga je extra relaxed 2021 in!

TIP: Fletcher heeft ook hotels met een eigen BLUE wellness (voor nóg meer ontspanning)

> Bekijk hier alle oud en nieuw arrangementen bij Fletcher

 

Romantisch oud en nieuw arrangement bij Voordeeluitjes

Ook Voordeeluitjes heeft een speciale selectie met oud en nieuw arrangementen. Verwacht heerlijke diners, gezellige borreluurtjes met bubbels, oliebollen, speciale winterwandelingen, lekkere nieuwjaarsontbijtjes met prosecco en als je geluk hebt, een late check-out… Je boekt al een romantisch oud en nieuw arrangement vanaf slechts €62,- per persoon! Kies je voor het sfeervolle Valkenburg of ga je voor een natuurrijke omgeving aan het Veluwemeer?

> Bekijk hier alle oud en nieuw arrangementen bij Voordeeluitjes

 

Dit waren onze tips voor een romantisch oud en nieuw arrangement tijdens de jaarwisseling. Toch niet gevonden wat je zocht? Dan vind je deze blogs misschien ook wel interessant:

 

romantisch oud en nieuw arrangement

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter