Overnachten met oud en nieuw in een luxe hotel? Waarom niet! Na de afgelopen jaren mogen we onszelf best eens trakteren tijdens de jaarwisseling. Hieronder hebben we de mooiste hotels voor een overnachting met oud en nieuw voor je op een rijtje gezet. Je boekt al een nachtje weg incl. ontbijt vanaf €23,-… Bekijk snel onze hotel tips!

Of bekijk direct oud en nieuw overnachtingen bij:
> Voordeeluitjes
> Fletcher

 

Overnachting oud en nieuw | Hotel tips

Kies voor een luxe overnachting met oud en nieuw en ga heerlijk relaxed het nieuwe jaar in! Over hapjes, drankjes en spelletjes hoef je niet meer na te denken. Om 00:00 proost je gezellig met een glaasje champagne en nieuwjaarsdag begin je met een uitgebreid ontbijt… Dat klinkt toch heerlijk? Doe ons maar zo'n oud en nieuw overnachting!

 

Overnachting oud en nieuw – Voordeeluitjes

Dit jaar oud en nieuw vieren in een andere stad? Dan ben je bij Voordeeluitjes aan het juiste adres. Hier zijn nog honderden hotels te boeken waar jullie tijdens de jaarwisseling kunnen overnachten. Kies je voor een bekende stad als Amsterdam, Rotterdam of Maastricht of zoek je de rust op in een luxe hotel op de Veluwe?

> Bekijk alle oud en nieuw hotels bij Voordeeluitjes

 

Overnachten bij Fletcher met oud en nieuw

Ook bij hotelketen Fletcher kun je terecht voor een overnachting met oud en nieuw. Je kunt hier zelfs speciale oud en nieuw arrangementen boeken waarbij bijvoorbeeld het diner & nieuwjaarsontbijt zijn inbegrepen. Heerlijk! Kies je voor een hotel aan de kust of ga je voor de volle ontspanning naar een hotel met eigen wellnesscenter? Bij Fletcher kan het allemaal. Hieronder vinden jullie een aantal populaire Fletcher hotels tijdens oud en nieuw:

  • Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen
  • Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo
  • Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

> Bekijk alle oud en nieuw hotels bij Fletcher

 

overnachting oud en nieuw

 

Overnachting oud en nieuw Amsterdam

Oud en nieuw vieren in onze hoofdstad? Dan hebben we een aantal hoteltips voor je:

> Bekijk alle hotels in Amsterdam bij Trivago

 

Overnachting oud en nieuw Rotterdam

Ook havenstad Rotterdam is een aanrader tijdens oud en nieuw 2022! Dit zijn onze hoteltips in Rotterdam:

> Bekijk alle hotels in Rotterdam bij Trivago

 

Last minute oud en nieuw arrangementen

Op zoek naar een uitgebreide oud en nieuw overnachting? Ook wanner jullie langer dan een nachtje weg willen blijven, zijn er genoeg arrangementen te vinden voor een speciale oud en nieuw hotel overnachting! Wat dachten jullie van een 4-daagse city trip naar het bruisende Antwerpen of een 3-daags wellness verblijf in het prachtige Deventer? Niks is te gek tijdens de feestdagen.

> Bekijk hier alle hotel oud en nieuw arrangementen

 

Meer hotel oud en nieuw overnachtingen?

Lees dan eens onze blogs over: