Omruilgarantie TUI 2022

Flexibel omboeken: hier heb je recht op
TUI omruilgarantie
Geschreven op:

Dromen doen we allemaal… Maar we merken dat toch veel mensen het spannend vinden om op de boekknop te drukken. Dat begrijpen we hartstikke goed. Eén van de partijen waar wij graag mee samenwerken (en wij zelf ook onze vakanties boeken) is TUI. Op dit moment heeft TUI een omruilgarantie actief. Met deze omruilgarantie ben je nog zekerder van een fijne vakantie dit jaar. Benieuwd wat deze TUI omruilgarantie precies inhoudt? Lees dan even verder!

> Bekijk direct alle informatie over de TUI omruilgarantie

 

TUI omruilgarantie 2022: wat zijn de mogelijkheden?

Sinds vorig jaar is de TUI omruilgarantie actief. Met deze omruilgarantie kun je tot 28 dagen voor vertrek je vakantie omboeken. Wat je precies binnen je boeking kunt aanpassen? Dit!

  • Pas je vertrekdatum aan
  • Verander je bestemming
  • Wijzig je reisgezelschap

Deze omruilgarantie is geldig op reizen tot en met 31 augustus 2022. Bekijk voor het boeken alle actievoorwaarden op de website van TUI.

 

> Bekijk direct alle informatie over de TUI omruilgarantie

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.