Trakteer jezelf op een luxe overnachting in het bruisende Rotterdam met deze deal! Jullie boeken nu een 2-daags verblijf bij nhow Rotterdam vanaf €79,80. Deze goedkope aanbieding is inclusief verblijf in een moderne nhow room voor 2 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in november 2023, maar ook last minute of juist later is deze deal extra voordelig te boeken.

TIP! Upgrade naar een nhow premium room met skyline view en kies voor een verblijf in de nhow TOIZ kamer. In deze unieke kamer word je omringd door kleurrijke kunst. De nhow TOIZ kamer is enkel op aanvraag te boeken (afhankelijk van de beschikbaarheid). 

>> Bekijk deze luxe nhow Rotterdam deal

nhow Rotterdam – Rotterdam, Zuid-Holland

 

nhow Rotterdam is zonder twijfel één van de beste hotels in de stad. Luxe kamers, goede service, een prachtig design, veel faciliteiten en natuurlijk dat fantastische uitzicht… Je verblijft hier namelijk direct naast de iconische Erasmusbrug. Bestel een cocktail bij Gastrobar Elvy en neem daarna plaats op het dakterras waar je uitkijkt op de skyline van Rotterdam. Wat wil je nog meer? Na een heerlijk nachtje begin je de dag met een vers ontbijtje en ben je helemaal klaar om de rest van de stad te ontdekken!

 

>> Bekijk deze luxe nhow Rotterdam deal 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter