Tijdschrift National Geographic Traveler

Nu tot 32% korting!
Geschreven op:

Zit jij deze periode veel thuis en kun jij wel wat inspiratie voor toekomstige reizen gebruiken? Dan hebben wij leuk nieuws voor je! We mogen namelijk tot 32% korting geven op een abonnement op het tijdschrift National Geographic Traveler.

> Bekijk de verschillende abonnementen

 

National Geographic Traveler

Wij zijn fan! Eén magazine met droomreizen, avonturen, unieke expedities en luxe overnachtingen… Heb jij zin om de wereld te ontdekken met National Geographic Traveler? Wij mogen jou extra voordelig verschillende tijdschrift abonnementen aanbieden:

 

Voordelen van een abonnement op National Geographic Traveler

  • Vele abonneevoordelen
  • Mis nooit een uitgave
  • Gratis digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

> Bekijk alle abonnementen & meer informatie

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.