Griekenland Mykonos €90,- per persoon

super luxe hotel aanbieding
Luxe hotel Cavo Tagoo Mykanos
Geschreven op:

WOW! Deze vakantie is nu wel érg goedkoop te boeken… Verblijf voor een heerlijke luxe vakantie op Mykonos en betaal voor jullie luxe hotel maar €90,- per persoon! Jullie verblijven in Hotel Cavo Tagoo direct aan de kust van Mykonos op basis van logies + ontbijt. Dit hotel is op Trivago beoordeeld met een 9,1!

Jullie kunnen zelf kiezen hoelang jullie hier verblijven. De goedkoopste aankomstdata zijn in oktober 2016.

 

Hotel Cavo Tagoo – Mykonos, Griekenland

 

Dit hotel is superdeluxe! Cavo Tagoo heeft een overloopzwembad, een 40 meter lange aquariumbar en een fantastische spa. Daarnaast heeft het hotel de beschikking over heerlijke villa’s met een privé spabad! Tijdens jullie verblijf krijgen jullie op de kamer een badjas, slippers, flatscreen TV en slapen jullie op fantastische matrassen. Ook heeft Cavo Tagoo een bekroond restaurant waar jullie met een prachtig uitzicht kunnen genieten van de heerlijke maaltijden…

 

>> Bekijk de verschillende mogelijkheden voor Hotel Cavo Tagoo bij Trivago

 

Andere schitterende aanbiedingen richting Mykonos?

Wil je liever een pakketreis naar Mykonos boeken? Cavoo Tagoo is helaas alleen als los hotel te boeken. Maar je kunt wel met veel korting een fantastische vakantie (vlucht + hotel) naar Mykonos bij de volgende aanbieders:

 

>> TUI (o.a. een combinatiereis Santorini-Mykonos of een Middellandse zee cruise)

 

>> De VakantieDiscounter (o.a. 6 dagen in een 5 sterren resort in Mykonos voor maar € 719 inclusief vlucht/transfer)

 

>> Sunweb eilandhoppen Cycladen (o.a. langs Santorini en het prachtige Mykonos)

 

Griekenland vakantie aanbieding


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.