Wow, beleef een unieke mini cruise-ervaring met deze toffe deal! Jullie boeken al een 3-daagse minicruise naar Kristiansand in Noorwegen vanaf €69,- per persoon. Deze goedkope mini cruise Noorwegen aanbieding is o.a. inclusief:

  • 2x overnachten op de MS Romantika
  • Tijd om het Noorse Kristiansand te ontdekken
  • Meer leuke extra's

Deze minicruise Noorwegen deal is te boeken op heel veel aankomstdata t/m december 2023. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

> Bekijk deze goedkope minicruise Noorwegen aanbieding bij Voordeeluitjes

 

3-daagse mini cruise Noorwegen – Al vanaf €69,-

Eén van de beste dingen aan deze minicruise aanbieding? De bizar lage prijs! Al vanaf €69,- per persoon boek je een complete 3-daagse cruise naar één van de mooiste plekjes in Noorwegen. Via Voordeeluitjes zijn er meerdere arrangementen te boeken. Wil je een gratis upgrade naar een hut met zeezicht? Kies dan voor de 3-daagse mini cruise Noorwegen voor 4 personen (€71,- p.p.). Wil je de 3-daagse cruise naar Noorwegen boeken voor 2 personen of op basis van logies & ontbijt of halfpension (ontbijt + diner)? Ook dat is mogelijk! Neem rustig een kijkje tussen de verschillende mini cruise Noorwegen aanbiedingen:

minicruise noorwegen

> Bekijk hier alle mini cruise Noorwegen arrangementen

 

Minicruise Noorwegen – Het schip

Stap aan boord van de MS Romantika en ontdek het prachtige Noorwegen! Deze 3-daagse minicruise Noorwegen start vanuit Eemshaven in Groningen, waarna het luxe cruiseschip koers zet richting het Noorse Kristiansand. Het schip waar jullie op verblijven beschikt o.a. over meerdere horecagelegenheden, een wellness, casino, theater, winkelcentrum, gamehal en meer. Vervelen is dus zeker geen optie… Overnachten doen jullie in een 2- of 4-persoons binnenhut met fijne bedden, een tv en een eigen badkamer. De 4-persoonshutten beschikken daarnaast ook nog over een stapelbed.

> Bekijk deze goedkope mini cruise Noorwegen aanbieding bij Voordeeluitjes

 

Minicruise Kristiansand

De bestemming van de 3-daagse mini cruise Noorwegen is Kristiansand, dat zowel een stad als een gemeente in Noorwegen is. Deze charmante regio barst van de hippe boetiekjes, cafés & restaurants en schitterende natuurgebieden zoals Ravendalen, Odderoya en Baneheia. Dus of je nu een lange wandeling wil maken of liever neerploft op een terrasje… Je kunt er van alles ondernemen! Vooral in de zomer is Kristiansand populair, omdat het één van de meest zuidelijk gelegen plekken van Noorwegen is. Ook is er een dierentuin/pretpark te vinden in de stad: Kristiansand Zoo & Amusement Park. Perfect als je op vakantie bent met de kids!

> Meer lezen over Kristiansand & de mini cruise Noorwegen aanbieding

 

3-daagse cruise Noorwegen – Dagplanning

De dagplanning van de 3-daagse minicruise Noorwegen is als volgt:

Dag 1

De MS Romantika, het schip waar jullie op verblijven, vertrekt om 15:30 vanuit Eemshaven in Groningen naar Noorwegen. De check-in begint een uur eerder, dit is vanaf 14:30 mogelijk. De kans is groot dat jullie met de auto naar Eemshaven komen, dus er is genoeg mogelijkheid om jullie auto te parkeren. Jullie kunnen gemakkelijk een parkeerplek bijboeken tijdens het boeken. De middag en avond kunnen jullie zelf invullen. Bestel wat te eten in het restaurant of proost op een goede overtocht naar het Noorse Kristiansand!

Dag 2

De volgende ochtend komen jullie rond 10:00 aan in de haven van Kristiansand. De haven ligt centraal in de stad, dus jullie kunnen direct beginnen met jullie ontdekkingstocht. Vanaf 14:30 kunnen jullie weer inchecken op de MS Romantika voor de terugreis. Om 15:30 vaart het schip terug naar Groningen. Jullie kunnen de rest van de middag en avond weer invullen zoals jullie zelf willen.

Dag 3

Rond 09:30 komen jullie weer aan in Eemshaven. De 3-daagse minicruise Noorwegen zit er alweer op! Tijd om de auto te pakken en weer lekker richting huis te gaan.

> Meer lezen over de minicruise Noorwegen aanbieding

minicruise noorwegen
mini cruise noorwegen
3-daagse cruise noorwegen
korte cruise Noorwegen

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter