Op zoek naar een scherpe Martini Hotel aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Martini Hotel aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 29%! Hotel Martini heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt, diner en leuke extra's!

Wil je overnachten in het Martini Hotel? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 29%.

Bekijk direct alle Martini Hotel aanbiedingen

 

 

Martini Hotel – Groningen, Nederland

Zoek je een hotel midden in het centrum van Groningen? Dan is het fijne Martini Hotel echt een aanrader! Dit historische hotel dateert al uit 1871 en dankt zijn naam aan de iconische Martinitoren, die op loopafstand ligt. In het hotel vind je restaurant WEEVA (Woon- en Eethuis voor Allen), dat vroeger een begrip was in Groningen en ver daarbuiten. Ook is er een gezellig Grand Café, compleet in jaren dertig stijl, waar je bij de open haard of aan de stamtafel met een borreltje kunt bijkomen na een dagje Groningen.

Het Martini Hotel ligt in hartje Groningen en daardoor heb je talloze restaurants, cafeetjes en winkels binnen handbereik. Ideaal! Een bezoekje aan de Martinitoren mag natuurlijk niet ontbreken… Wagen jullie de klim?

Bekijk direct alle Martini Hotel aanbiedingen

 

Martini Hotel arrangement – Aanbiedingen met 29% korting

Het Martini Hotel heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4 of 5 dagen. Je profiteert bij verschillende arrangementen van 29% korting.

Bekijk direct alle Martini Hotel aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

martini hotel aanbieding

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter