Wie op zoek is naar een luxe & goed beoordeeld hotel op het populaire Spaanse eiland Ibiza hoeft niet verder te zoeken! Het zeer goed beoordeelde Marble Stella Maris Ibiza Hotel (8,3) is een heerlijke plek voor jullie zonvakantie! Boek nu vanaf slechts €324,- per persoon een complete all inclusive vakantie naar dit top hotel op Ibiza! Deze goedkope deal is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van all inclusive. Er komt eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten bij.

>> Boek direct bij Corendon vanaf slechts €324,- p.p. (all inclusive Marble Stella Maris Ibiza)

 

Marble Stella Maris Ibiza – Corendon Ibiza all inclusive

 

Na jarenlange ervaring heeft Corendon zijn eigen, exclusieve Corendon hotel op Ibiza geopend; Marble Stella Maris Ibiza! Dit hotel is beoordeeld met een 8,5/10 en heeft fantastische faciliteiten voor een onbezorgde vakantie.

Tijdens jullie vakantie kunnen jullie gebruik maken van de twee zwembaden, de poolbars, de restaurants, gratis high speed WiFi, autoverhuur, de wellness, het zonneterras, de sportfaciliteiten en meer!

Marble Stella Maris Ibiza ligt op slechts 500 meter afstand van twee stranden, namelijk Cala Cracio en Cala Cracioneta. Vanuit het hotel kunnen jullie gemakkelijk naar allerlei bezienswaardigheden en hotspots van het eiland.

 

>> Bekijk alle Corendon all inclusive deals voor Marble Stella Maris Ibiza

OF

>> Bekijk Marble Stella Maris Ibiza op de website van de VakantieDiscounter

Marble Stella Maris Ibiza Hotel Corendon
Marble Stella Maris Ibiza Hotel Corendon
Marble Stella Maris Ibiza Hotel Corendon
Marble Stella Maris Ibiza Hotel Corendon
Marble Stella Maris Corendon
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter