4-daagse citytrip Lissabon

Last minute incl. vlucht & ontbijt €177,-
Geschreven op:

Lissabon is de perfecte locatie om er écht even tussenuit te gaan… Jullie boeken nu een 4-daagse stedentrip voor slechts €177,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van logies + ontbijt in een goed beoordeeld hotel.

De goedkoopste vertrekdata zijn in maart 2022. Er komt eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten bij. TIP: eerst zie je een hogere prijs, maar uiteindelijk gaat er een extra korting vanaf!

>> Bekijk deze goedkope Lissabon aanbieding bij TUI

Duas Naçoes Hotel – Lissabon, Portugal

 

Een fijn hotel met een super centrale ligging: wat wil je nog meer? Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. gratis WiFi en het ontbijtrestaurant. Het hotel ligt midden in het levendige hart van de stad, de wijk Baixa. Vanuit hier kunnen jullie zo naar de leukste hotspots wandelen.

 

>> Bekijk deze goedkope Lissabon aanbieding bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.