Als we praten over een Landal huisje met zwembad, hebben we het natuurlijk over de bungalows met privé zwembad op vakantiepark Landal De Bloemert. Dit veelzijdige familiepark is gelegen in Midlaren, in het mooie Drenthe, en is de ultieme plek om vakantie te vieren met het hele gezin. Laat de pret maar beginnen!

> Lees hier meer over dit Landal huisje met zwembad

 

Landal huisje met Zwembad | Bungalow met privé zwembad

Altijd al vakantie willen vieren in een vakantiehuisje met privé zwembad? Sla dan nu jullie slag en boek een vakantie naar deze fijne bungalow op dit gezellige vakantiepark. Dit Landal huisje met zwembad is geschikt voor maximaal 8 of 10 personen en is onder andere voorzien van 4 of 5 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een sauna & zonnebank, een terras met aanlegsteiger, gratis WiFi en natuurlijk een overdekt privézwembad met jetstream… Yes!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit Landal huisje met zwembad

Landal huisje met zwembad

 

Landal De Bloemert | Omgeving & faciliteiten

Dit Landal huisje met zwembad vinden jullie direct aan het Zuidlaardermeer in het mooie Drenthe. Op steenworp afstand van Landal De Bloemert vinden jullie genoeg activiteiten om te doen. Zo kunnen jullie wandelen door Geopark de Hondsrug, een bezoekje brengen aan verschillende musea of struinen door de historische steden. Beklim bijvoorbeeld de Martinitoren in het gezellige Groningen en ontdek het Klompenmuseum. Een beetje Hollandse cultuur opsnuiven is altijd leuk toch?

Op het vakantiepark zelf valt er ook genoeg te doen! Naast zwemmen in jullie Landal huisje met zwembad kunnen jullie ook meedoen met verschillende sport- en spelfaciliteiten, een fiets huren om de omgeving te ontdekken en gebruik maken van de take-away mogelijkheden. Wanneer jullie 's zomers een vakantie boeken naar Landal De Bloemert kunnen jullie uiteraard ook een plons nemen in 't Zuidlaardermeer!

TIP! Bekijk hier de beste Landal kortingen

> Lees hier meer over Landal De Bloemert

Landal huisje met zwembad

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

Op zoek naar meer leuke vakantiehuisjes?

Benieuwd wat Landal GreenParks nog meer voor jullie in petto heeft? Wat dachten jullie van vakantie vieren in een Landal huisje met bubbelbad of bekijk hier de Top 5 vakantieparken in Drenthe. En vergeet ook zeker ons blog over hotels met privé zwembad niet!

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter