Wil jij binnenkort een bezoekje brengen aan het mooie Suriname? Dan hebben wij goed nieuws! De KLM Suriname tickets zijn namelijk tijdelijk érg goed geprijsd… Jullie boeken nu jullie KLM retourtickets vanaf slechts €719,- per persoon. Jullie hebben de keuze uit véél vertrekdata en kunnen zelf bepalen hoelang jullie in Suriname verblijven. Er komt nog wel €10,- boekingskosten per boeking bij.

| Bekijk direct deze KLM Suriname ticket aanbieding |

 

Waarom Suriname met KLM?

Waarom Suriname? dat is een makkelijke vraag! Dit prachtige land hoort zéker thuis op jouw bucketlist… De vrolijke bevolking, een kleurrijk land, maar ook een prachtige natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Amazonegebied en verschillende bezienswaardigheden zoals het Brownsberg Natuurpark, Fort Zeelandia en Raleigh Falls.

Ook de hoofdstad van Suriname mag niet ontbreken in het rijtje. Paramaribo ligt in het noorden van Suriname en wordt ook wel de ‘houten stad' genoemd door de grote hoeveelheid houten huizen in het historische centrum. In de stad zijn veel prachtige (en historische) hotspots en heerlijke restaurants te vinden.

Met KLM vlieg je in ongeveer 9,5 uur naar Suriname. Onderweg krijgen jullie een heerlijk hapje en drankje en jullie kunnen gebruik maken van de entertainment (meer dan 80 films, televisieprogramma, spelletjes, talencursussen en nog veel meer). Voordat je het weet ben je aangekomen in Suriname en kan jullie vakantie beginnen!

 

>> Bekijk direct alle exclusieve KLM Suriname ticket aanbiedingen

 

KLM 5 dagen voordeel

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter