KLM Suriname tickets

retour voor maar €719,- per persoon
Geschreven op:

Wil jij binnenkort een bezoekje brengen aan het mooie Suriname? Dan hebben wij goed nieuws! De KLM Suriname tickets zijn namelijk tijdelijk érg goed geprijsd… Jullie boeken nu jullie KLM retourtickets vanaf slechts €719,- per persoon. Jullie hebben de keuze uit véél vertrekdata en kunnen zelf bepalen hoelang jullie in Suriname verblijven. Er komt nog wel €10,- boekingskosten per boeking bij.

| Bekijk direct deze KLM Suriname ticket aanbieding |

 

Waarom Suriname met KLM?

Waarom Suriname? dat is een makkelijke vraag! Dit prachtige land hoort zéker thuis op jouw bucketlist… De vrolijke bevolking, een kleurrijk land, maar ook een prachtige natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Amazonegebied en verschillende bezienswaardigheden zoals het Brownsberg Natuurpark, Fort Zeelandia en Raleigh Falls.

Ook de hoofdstad van Suriname mag niet ontbreken in het rijtje. Paramaribo ligt in het noorden van Suriname en wordt ook wel de ‘houten stad’ genoemd door de grote hoeveelheid houten huizen in het historische centrum. In de stad zijn veel prachtige (en historische) hotspots en heerlijke restaurants te vinden.

Met KLM vlieg je in ongeveer 9,5 uur naar Suriname. Onderweg krijgen jullie een heerlijk hapje en drankje en jullie kunnen gebruik maken van de entertainment (meer dan 80 films, televisieprogramma, spelletjes, talencursussen en nog veel meer). Voordat je het weet ben je aangekomen in Suriname en kan jullie vakantie beginnen!

 

>> Bekijk direct alle exclusieve KLM Suriname ticket aanbiedingen

 

KLM 5 dagen voordeel

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.