KLM 100 jaar

Verjaardag Actie | Mystery deal van de eeuw!
Geschreven op:

Hoera! Het is zo ver… De KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) bestaat maar liefst 100 jaar! En dat gaat KLM met jullie vieren door middel van speciale 100 jaar acties & aanbiedingen. Vanaf vandaag kun je 100 uur lang véél korting krijgen op 100 bestemmingen. Zo vlieg je door deze speciale verjaardag actie zéér goedkoop naar jouw volgende vakantiebestemming!

> Bekijk direct de KLM 100 jaar acties en aanbiedingen

 

De KLM 100 jaar korting is geldig tot en met 11 oktober 15:00 uur.

 

KLM 100 jaar aanbiedingen – Deal van de eeuw

Wat een aanbiedingen! Jullie krijgen maar liefst 100 uur lang korting op fantastische bestemmingen binnen het KLM aanbod. Er zit voor iedereen wel een leuke deal tussen. Bijvoorbeeld:

  • New York: €299,-
  • Dubai: €299,-
  • St. Maarten: €399,-
  • Toronto: €349,-
  • Curacao: €549,-

en nog veel meer… Benieuwd naar alle KLM 100 jaar aanbiedingen? Bekijk ze dan allemaal hier!

 

KLM 100 jaar acties – tot wanneer geldig?

De KLM 100 jaar actie duurt in totaal maar liefst 100 uur. De actie is vandaag op maandag 7 oktober 2019 begonnen en duurt tot en met 11 oktober 15:00 uur. Let wel op: alle KLM 100 jaar aanbiedingen zijn erg gewild, dus wil je zeker zijn van jouw goedkope KLM vliegtickets moet je er snel bij zijn. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP.

 

KLM 100 jaar verjaardag voordeel – geschiedenis KLM

De KLM is opgericht op 7 oktober 1919 en voerde haar eerste vlucht uit op 17 mei 1920. We zijn inmiddels dus 100 jaar verder en de KLM is een boegbeeld geworden voor Nederland. KLM vliegt wereldwijd en telt in 2019 een vloot van 119 eigen vliegtuigen (dochtermaatschappijen uitgesloten). KLM staat bekend om de fantastische service, het comfort en gemakkelijkheid. Sinds een aantal jaar kun je tijdens verschillende acties voor erg weinig jouw KLM vliegtickets boeken. Een aantal KLM acties uitgelicht:

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.