Kerstvakantie in een fijn Landal vakantiepark

Een weekje weg voor weinig
Geschreven op:

De leukste periode van het jaar komt er weer aan! De geur van dennenbomen, overal lichtjes en de gezelligheid van familie en vrienden. Willen jullie er samen lekker even uit in de kerstvakantie? Boek dan nu een 8-daags verblijf in een Landal GreenParks vakantiepark naar keuze met veel korting!

Landal parken die meedoen aan deze actie bevinden zich in Nederland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Belgie, Zwitserland, Hongarije, Engeland én Schotland… Keuze genoeg dus! Daarnaast hebben jullie ook de keuze uit allerlei verschillende soorten accommodaties voor 2- tot 8-persoons appartementen.

 

>> Bekijk direct alle Landal parken en prijzen voor de kerstvakantie 2020

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering € 28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen
€ 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.