Jongerenvakanties

Jongerenvakanties

Wil je goedkoop een jongerenvakantie voor 2024 boeken? Op vakantiedealz ontdek je altijd de goedkoopste vakanties, dus ook super voordelige jongerenreizen. Wat dacht je van een goedkope vakantie naar Chersonissos, Albufeira, Lloret de Mar of Salou? Of je nu op zoek bent naar een last minute jongerenreis of een jongerenvakantie voor in de zomervakantie, je ontdekt de goedkoopste jongerenreizen hier op vakantiedealz.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer goedkope jongerenvakanties?

Wil jij met een groep vriendinnen of vrienden een jongerenvakantie boeken? Wij verzamelen op vakantiedealz altijd de goedkoopste jongerenvakanties. Bijvoorbeeld naar Chersonissos, Salou, Albufeira, Lloret de Mar, Mallorca, Blanes en Sunny Beach. Waarom zou je veel voor jouw jongerenvakantie betalen als het ook goedkoop kan? 

Top 5 populaire jongerenvakanties

Wij lichten hieronder voor jullie een aantal goedkope én populaire jongerenvakanties uit met goed beoordeelde hotels & appartementen. Naar welke jongerenvakantie gaat jullie voorkeur uit? 

1. Goedkope jongerenvakantie naar Mallorca

In de badplaats El Arenal op Mallorca verzamelen na de examens en in de zomervakantie alle Nederlandse jongeren zich om te genieten op dit warme Spaanse eiland. Jullie vinden hier ontelbaar veel restaurantjes, bars en clubs. De strip vinden jullie direct aan een prachtig lang zandstrand, waar jullie overdag kunnen relaxen.

Hoteltips jongerenvakantie Mallorca:
> Pabisa Bali Tower
> Cook’s Club Palma Beach

2. Jongerenreis naar Albufeira

Het Portugese Albufeira is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming voor veel jongeren om te relaxen, bij te komen van alle hectiek op school, maar vooral om te feesten. Albufeira bestaat uit een oud en nieuw gedeelte, waar jullie allebei kunnen stappen. In het nieuwe gedeelte, ook wel de strip of barstreet genoemd, vinden jullie grote clubs, gezellige bars en ontelbaar veel kroegen.

Hoteltips jongerenvakantie Albufeira:
> Topazio Vibe Beach Hotel & Apartments
> California Urban Beach Hotel

3. Goedkope jongerenvakantie naar Blanes

Op zoek naar een goedkope jongerenvakantie? Dan zijn jullie in Blanes aan het juiste adres! Deze zuidelijk gelegen badplaats vinden jullie aan de Costa Brava. Blanes is misschien een stukje kleiner dan andere populaire jongerenbestemmingen, maar zéker niet minder gezellig. Ontdek hieronder onze hoteltips voor een jongerenvakantie naar Blanes!

Hoteltips jongerenvakantie Blanes:
> Checkin Blanes
> Hotel Pimar & Spa

4. Jongerenvakantie naar Chersonissos

Wel eens gehoord van het bekende Star Beach? Dit waterpark vinden jullie in het bruisende Chersonissos op het Griekse Kreta. Dit is na de examens en in de zomer overdag the place to be voor een hoop gezelligheid, schuimparty’s en plezier. Natuurlijk kunnen jullie ’s avonds gewoon weer verder in het centrum!

TIP: bekijk hier 10x de beste villa’s in Chersonissos  

Hoteltips jongerenvakantie Chersonissos:
> Star Beach Village & Waterpark
> Heronissos Hotel

5. Goedkope jongerenvakantie naar Lloret de Mar

Wie aan een goedkope jongerenvakantie denkt, denkt natuurlijk direct aan het gezellige Lloret de Mar. Lloret de Mar vinden jullie naast het gezellige Blanes. Stap binnen bij de Nederlandse kroegen, zoek de leukste feestjes op in de vele grote clubs en maak vrienden voor het leven! De Costa Brava is voor jullie het juiste adres…

Hoteltips jongerenvakantie Lloret de Mar:
> Alegria Plaza Paris
> L’Azure

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail