Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Nu vanaf slechts €64,50
inntel hotels den haag marina beach
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aanbiedingen? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Inntel Hotels Marina Beach heeft verschillende arrangementen met onder andere ontbijt, diner en leuke extra’s!

Wil je overnachten bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €64,50 persoon.

> Bekijk direct alle Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aanbiedingen

inntel hotels den haag marina beach

 

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach – Scheveningen, Zuid-Holland

Of jullie nu willen uitwaaien op het strand of zomers lekker willen genieten van een plons in de verfrissende zee… Dit stijlvolle hotel direct aan ’t strand is de ideale uitvalbasis voor een geslaagd nachtje of weekendje weg. Het hotel beschikt onder andere over een eigen restaurant, een hotelbar, gratis WiFi, een prachtig terras, fitness en niet te vergeten: een SPA. De moderne & lichte kamers van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach hebben een schitterend uitzicht over de haven en de skyline van Den Haag. Wat wil je nog meer?

> Bekijk direct alle Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aanbiedingen

 

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach arrangementen – Vanaf €64,50

Het moderne 4* Inntel Hotels Den Haag Marina Beach heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van het aantal dagen naar keuze. Zo kunnen jullie onder andere kiezen uit een 2- of 3-daags arrangement met ontbijt of halfpension. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €64,50 per persoon.

> Bekijk direct alle Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aanbiedingen

inntel hotels den haag marina beach

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

inntel hotels den haag marina beach

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.