Huisje Waddeneiland met hond

Tips huisdiervriendelijke vakantieparken
Huisje waddeneiland met hond
Geschreven op:

Ga jij het liefst met je trouwe viervoeter op vakantie? Wij geven je groot gelijk! Daarom hebben wij voor jullie hieronder speciaal de beste huisjes op de Waddeneilanden uitgelicht waar jouw hond van harte welkom is, zodat je je best vriendje niet achter hoeft te laten… Zo kunnen jullie met het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie in eigen land! Lees hieronder al onze huisje Waddeneiland met hond aanbevelingen.

 

Huisje Waddeneiland met hond | Tips voor de Waddeneilanden

Een vakantie naar de Waddeneilanden met je hond is áltijd een goed idee. Waai lekker uit op het strand, ren door de duinen en geniet van een afwisselend landschap. Om het boeken van een vakantie wat makkelijker te maken, hebben wij voor jullie een aantal huisjes gevonden op de Waddeneilanden waar jullie met het hele gezin, inclusief de hond, hartstikke welkom zijn. Benieuwd welke accommodaties dat zijn? Scrol dan snel naar beneden!

 

Hondvriendelijke bungalows op Landal GreenParks

Wisten jullie dat Landal beschikt over speciale hondenparken? Zo vinden jullie in Nederland maar liefst 59 parken waar honden zijn toegestaan, waaronder 7 op de Waddeneilanden. Daarnaast zijn er ook speciale hondenbungalows met tuin te vinden en vinden jullie hier speciale hondenfaciliteiten zoals verschillende parcours & hondendouches.

> Bekijk hier alle Landal GreenParcs hondenparken

Op de Waddeneilanden vinden jullie de volgende Landal vakantieparken waar honden zijn toegestaan in de accommodaties:

 • Landal Vlieduym
 • Landal Villapark Vogelmient
 • Landal Schuttersbos
 • Landal West Terschelling
 • Landal Ameland State
 • Landal Beach Park Texel
 • Landal Sluftervallei

 

Huisje waddeneiland met hond

 

Huisje huren met hond Waddeneilanden op Roompot

Ook de parken van Roompot beschikken over huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Wacht dachten jullie van een heerlijke vakantie direct aan het strand waar jullie met ’t hele gezin kunnen uitwaaien? Of een verblijf midden in de bossen, waar jullie trouwe viervoeter een sprintje kan trekken tussen de bomen & bossen.

> Bekijk hier alle Waddeneiland huisjes met hond bij Roompot

> Bekijk hier alle huisdiervriendelijke Roompot vakantieparken

Op de Waddeneilanden vinden jullie de volgende Roompot vakantieparken waar honden zijn toegestaan in de accommodaties:

 • Roompot Vakantiepark Boomhiemke
 • Roompot Qurios Ameland
 • Roompot Kustpark Texel

 

Huisje waddeneiland met hond

 

Meer huisje Waddeneiland met hond tips?

> Bekijk hier alle huisdiervriendelijke vakantieparken bij Voordeeluitjes

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.