TIME TO SMILE Aliathon Village

Paphos, Cyprus

TIME TO SMILE Aliathon Village

Cyprus

Ervaar het ultieme vakantiegevoel bij TIME TO SMILE Aliathon Village op het zonnige Cyprus! Op dit luxe adresje verblijf je in een modern appartement dat van alle gemakken voorzien is, zoals een keukentje, comfy bedden en je eigen Nespresso apparaat. Hoe fijn is dat? En dan ligt het zwembad ook nog eens voor de deur… TIME TO SMILE Aliathon Village is voor zowel koppels als voor complete families een heerlijke plek om jullie vakantie op Cyprus door te brengen. Kiezen jullie vandaag voor het strand of het zwembad?

Meer over Cyprus

Het veelzijdige Cyprus is de perfecte mix tussen zon, cultuur en natuur. Hoogste tijd om dit zelf eens te ervaren! Cyprus is een eiland in de Middellandse Zee en ligt tussen Griekenland en Turkije in. Door deze unieke ligging wordt Cyprus ook wel gezien als het kruispunt tussen Europa, Afrika en Azië. Het eiland barst dan ook van de geschiedenis en culture schatten. Van het voorjaar tot aan het najaar kun je op Cyprus terecht voor een heerlijke zonvakantie. Breng een bezoekje aan het historische Paphos of ontdek The Blue Lagoon, waar je de meest paradijselijke stranden en azuurblauw zeewater vindt.

Faciliteiten van TIME TO SMILE Aliathon Village

 • TIME TO SMILE Aliathon Village Restaurants & bar
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Zwembad
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Sportfaciliteiten
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Kindvriendelijk
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Gratis wifi
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Dicht bij het strand
TIME TO SMILE Aliathon Village Bekijk alle faciliteiten van TIME TO SMILE Aliathon Village
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Meer dan 10 jaar ervaring
 • TIME TO SMILE Aliathon Village Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail