the niu Tab

Düsseldorf, Duitsland

the niu Tab

Duitsland

We hebben een leuke hoteltip in Düsseldorf voor je: the niu Tab! Dit trendy hotel is een goede uitvalsbasis voor jullie bezoek aan het Duitse Düsseldorf. Het hotel ligt namelijk dicht bij het centrum van de stad en zelfs op loopafstand van het centraal station. ‘Tab’ staat voor Tokyo, Art & Beer, wat de sfeer in het hotel perfect beschrijft. Japanse kunst is gebruikt als inspiratie voor het interieur en dat is overal terug te zien. En de B van bier vind je terug bij de bar, waar je een typisch Duits Altbiertje kan bestellen. Maak een mooie wandeling door de stad, ga lekker winkelen op de beroemde Königsallee of bezoek de kerstmarkt in de wintermaanden!

Faciliteiten van the niu Tab

  • the niu Tab Restaurant & bar
  • the niu Tab Gratis wifi
  • the niu Tab Dicht bij het centrum
the niu Tab Bekijk alle faciliteiten van the niu Tab
  • the niu Tab Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • the niu Tab Meer dan 10 jaar ervaring
  • the niu Tab Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail