Pietermaai Boutique Hotel

Willemstad, Curaçao

Pietermaai Boutique Hotel

Curaçao

Dit sfeervolle boutique hotel is klaar voor jullie komst! Verblijf in een kleurrijk hotel in het gezellige Pietermaai en voel je meteen thuis bij aankomst. Dit historische gebouw is omgetoverd tot een gastvrij verblijf waar jullie een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan. Luier aan ’t zwembad, lees een goed boek of neem een verfrissende duik in het zwembad. Tips voor bezienswaardigheden op dit tropische eiland? Maak een praatje met één van de vriendelijke medewekers en vul jullie lijstje aan. Bij terugkomst rusten jullie ’s avonds heerlijk uit op de hemelbedden. Droom zacht…

Meer over Curaçao

Met een koude awa di lamunchi genieten van zon, zee en strand… Het kan allemaal op het tropische eiland Curaçao. Het eiland heeft prachtige stranden zoals het bekende Jan Thiel Strand, maar ook onze favoriet Playa Porto Marie. Wil je alles ontdekken op Curaçao? Huur dan een auto en je bent vrij om te gaan en staan waar je wil. Door het warme klimaat is Curaçao ook een fantastische bestemming voor in de winter. Lekker wat vitamine D en het thuisfront jaloers maken, wie wil dat niet?!

Faciliteiten van Pietermaai Boutique Hotel

  • Pietermaai Boutique Hotel Zwembaden
  • Pietermaai Boutique Hotel Gratis wifi
  • Pietermaai Boutique Hotel Dicht bij het strand en centrum
Pietermaai Boutique Hotel Bekijk alle faciliteiten van Pietermaai Boutique Hotel
  • Pietermaai Boutique Hotel Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Pietermaai Boutique Hotel Meer dan 10 jaar ervaring
  • Pietermaai Boutique Hotel Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail