Gr8 Hotel Sevenum

Sevenum, Limburg

Gr8 Hotel Sevenum

Nederland

Ontdek het schitterende Limburg en geniet binnenkort van deze landelijke omgeving… Gaan jullie gezellig met z’n allen een dagje naar Toverland of verkennen jullie het dichtbij gelegen Venlo. Het kan hier allemaal! De ruime kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagde getaway. En dat voor een leuk prijsje, ideaal! Maak een wandeling door de binnentuin, neem plaats in het inpandige La Place restaurant of bestel een lekker kopje koffie of thee in de Gr8 Kitchen. Daarnaast kunnen jullie hier gratis parkeren en verblijven jullie nabij de A67. Centraler dan dit wordt het niet.

Meer over Limburg

Onze meest zuidelijke provincie: Limburg. Deze prachtige provincie heeft alles om geweldig vakantie te kunnen vieren. Zo kan je verschillenden steden bezoeken. Haal bijvoorbeeld een heerlijke Limburgse vlaai in het altijd bijzondere Maastricht. Daarnaast kan je perfect shoppen in de Designer Outlet van Roermond en kun je het 3-landenpunt bezoeken, waar de grens van Nederland, België en Duitsland bij elkaar komen. En vergeet natuurlijk de grotten in Valkenburg niet, waar je een rondleiding kan krijgen, kan survivallen en zelfs fietstochten kan doen. Vervelen in Limburg is niet mogelijk!

Faciliteiten van Gr8 Hotel Sevenum

  • Gr8 Hotel Sevenum Restaurant & bar
  • Gr8 Hotel Sevenum Gratis wifi
  • Gr8 Hotel Sevenum Rustig
Gr8 Hotel Sevenum Bekijk alle faciliteiten van Gr8 Hotel Sevenum
  • Gr8 Hotel Sevenum Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Gr8 Hotel Sevenum Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gr8 Hotel Sevenum Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail