Spiksplinternieuw Fletcher hotel in Flevoland

Incl. ontbijt voor een bodemprijs

Deal gespot op 10 november door: Demi - Reisspecialist
Deal gespot bij Fletcher Bekijk screenshot van deze deal

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Nederland

Nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden vinden jullie het moderne Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse. Dit is het perfecte verblijfsadres voor een paar gezellige daagjes weg in eigen land. Natuurliefhebbers zullen zich hier direct helemaal thuis voelen… Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant zodat jullie niet verplicht de deur uit hoeven te gaan. Ideaal! Leuk om te doen: huur bij de receptie een E-chopper en verken de omgeving.

Meer over Flevoland

Flevoland is misschien wel dé meest unieke provincies van Nederland. Jong en dynamisch zijn de moderne steden zoals Almere en Lelystad ontstaan uit de voormalige Zuiderzee. In Flevoland gaan innovatie en duurzaamheid hand in hand zoals blijkt uit de indrukwekkende architectuur van deze steden. Geniet van het culturele leven met musea, theaters en festivals. Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Oostvaardersplassen. Een paradijs voor natuur- en vogelliefhebbers waar paarden en herten rondlopen in het wild. Ook hier heb je leuke fiets- en wandelpaden met een mooi weidse uitzicht. Beleef in Flevoland een unieke ervaring te midden van het Nederlandse landschap die je niet snel zal vergeten.

Faciliteiten van Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

 • Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse Restaurant & bar
 • Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse Gratis wifi
 • Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse Rustig
Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse Bekijk alle faciliteiten van Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Disclaimer: jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. Prijs is excl. tax & handling fee (c.a. €3 p.p.p.n.).

Marknesse, Flevoland

 • Nov - Jan
 • 2 dagen
 • Logies + ontbijt
 • 2 personen
vanaf

Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. Prijs is excl. tax & handling fee (c.a. €3 p.p.p.n.).

27,50 p.p.

Bekijk snel, anders is iemand je voor
 • Wij zoeken de beste deals voor jou!
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 4,9/5

Meer soortgelijke deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

vanaf

27,50 p.p.

Bekijk deze deal