Carlton Square Hotel

Haarlem, Noord-Holland

Carlton Square Hotel

Nederland

Het historische Haarlem is een échte must visit. Combineer een bezoek aan deze gezellige stad met een verblijf in het Carlton Square Hotel en knijp er samen eventjes tussenuit… Het moderne 4-sterren hotel ligt nabij het centrum en het stadspark Haarlemmerhout. Zo kunnen jullie stad en natuur makkelijk met elkaar afwisselen. Bestel een lekker speciaalbiertje of een lokaal wijntje in de Bar and Kitchen van het hotel en stippel met elkaar jullie plannen uit. De kamers zijn voorzien van fijne queensize bedden en eventueel een balkon. Dat klinkt als een ideale overnachting!

Faciliteiten van Carlton Square Hotel

  • Carlton Square Hotel Restaurant & bar
  • Carlton Square Hotel Gratis wifi
  • Carlton Square Hotel Dicht bij het centrum
Carlton Square Hotel Bekijk alle faciliteiten van Carlton Square Hotel
  • Carlton Square Hotel Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Carlton Square Hotel Meer dan 10 jaar ervaring
  • Carlton Square Hotel Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail