Boutique Hotel The Yard

Veghel, Noord-Brabant

Boutique Hotel The Yard

Nederland

Direct aan de passantenhaven van Veghel vinden jullie het keinschalige Boutique Hotel The Yard. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een monumentaal pand, waardoor je de ideale combinatie tussen oud & nieuw ervaart. De stijlvolle kamers zijn alle negen op een eigen manier ingericht… Uniek! Ontdek het centrum van Veghel, huur een bootje of breng een bezoekje aan de grotere steden als Den Bosch en Eindhoven. Bij terugkomst in het hotel bestellen jullie nog een drankje aan de bar om vervolgens jullie kamer op te zoeken. Dit wordt een heerlijke getaway!

Faciliteiten van Boutique Hotel The Yard

  • Boutique Hotel The Yard Bar
  • Boutique Hotel The Yard Gratis wifi
  • Boutique Hotel The Yard In het centrum
Boutique Hotel The Yard Bekijk alle faciliteiten van Boutique Hotel The Yard
  • Boutique Hotel The Yard Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Boutique Hotel The Yard Meer dan 10 jaar ervaring
  • Boutique Hotel The Yard Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail