Amsterdam Beach Hotel Zandvoort

Zandvoort, Noord-Holland

Amsterdam Beach Hotel Zandvoort

Nederland

Overnacht op slechts 50 meter van de zee in het Amsterdam Beach Hotel Zandvoort! En nee, die vinden jullie niet in Amsterdam… Maar aan het brede Noordzeestrand. Dit knusse boutique hotel beschikt over moderne kamers, een gezellige bar en uiteraard gratis WiFi. In de omgeving vinden jullie verschillende restaurants waar jullie een lekker hapje kunnen eten. Wisten jullie dat jullie op loopafstand van het populaire Circuit Zandvoort verblijven? Dit hotel is ideaal wanneer jullie een paar dagen willen uitwaaien in eigen land. Welk seizoen het ook is!

Meer over Amsterdam

Wat dachten jullie van een nachtje weg in eigen land? En dan hebben we het natuurlijk over een verblijf in onze gezellige hoofdstad, het bruisende Amsterdam! Wandel over de grachten, breng een bezoekje aan de Dam en struin langs alle bekende winkels in de Kalverstraat. Liever op zoek naar een leuk terrasje? Wat dachten jullie van het gezellige Rembrandtplein of het Leidseplein? Deze veelzijdige stad is geschikt voor jong en oud. Zo vinden jullie naast restaurants, bars en winkels ook indrukwekkende musea en natuurlijk niet te missen: het Vondelpark.

Faciliteiten van Amsterdam Beach Hotel Zandvoort

  • Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Bar
  • Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Gratis wifi
Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Bekijk alle faciliteiten van Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
  • Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Meer dan 10 jaar ervaring
  • Amsterdam Beach Hotel Zandvoort Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail