Hotel Valkenburg by Mercure

Luxe overnachting incl. ontbijt, vlaai & meer vanaf €50,-
Hotel Valkenburg by Mercure
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Hotel Valkenburg by Mercure aanbieding? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Hotel Valkenburg by Mercure heeft verschillende arrangementen die jullie voor een leuke prijs kunnen boeken.

Wil je overnachten bij Hotel Valkenburg by Mercure? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €50,- per persoon.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Hotel Valkenburg by Mercure arrangementen

Hotel Valkenburg by Mercure – Valkenburg, Limburg

Het moderne Hotel Valkenburg by Mercure is de perfecte uitvalsbasis om de stad Valkenburg en de prachtige omgeving te ontdekken! Dit designhotel heeft maar liefst vier sterren en ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Bovendien ligt het hotel direct aan rivier de Geul. Wat een droomlocatie! En het wordt nog interessanter: Hotel Valkenburg by Mercure is gebouwd in een voormalige brouwerij. Het hotel is sfeervol, maar toch modern. Daarnaast beschikt Hotel Valkenburg by Mercure over een eigen restaurant, een bar, een mooi buitenterras en gratis WiFi.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Valkenburg by Mercure Valkenburg by Mercure

Hotel Valkenburg by Mercure – Vanaf €50,-

Hotel Valkenburg by Mercure heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 t/m 5 dagen. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor een diner arrangement, een halfpension arrangement en een speciaal wellness arrangement. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €50,- per persoon.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Hotel Valkenburg by Mercure arrangementen

Prijzen zijn exclusief tax en handling fee (€4,95 p.p.p.n.) en administratiekosten (€14,95 per boeking).


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals