Hotel Valkenburg by Mercure

Luxe overnachting incl. ontbijt, vlaai & meer vanaf €50,-
Hotel Valkenburg by Mercure
Geschreven op:

Zijn jullie op zoek naar de beste Hotel Valkenburg by Mercure aanbieding? Dan zijn jullie hier aan ’t juiste adres! Speciaal voor jullie hebben wij de beste Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen op een rijtje gezet. Jullie boeken al een arrangement voor weinig. Hotel Valkenburg by Mercure heeft verschillende arrangementen die jullie voor een leuke prijs kunnen boeken.

Wil je overnachten bij Hotel Valkenburg by Mercure? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €50,- per persoon.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Hotel Valkenburg by Mercure arrangementen

Hotel Valkenburg by Mercure – Valkenburg, Limburg

Het moderne Hotel Valkenburg by Mercure is de perfecte uitvalsbasis om de stad Valkenburg en de prachtige omgeving te ontdekken! Dit designhotel heeft maar liefst vier sterren en ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Bovendien ligt het hotel direct aan rivier de Geul. Wat een droomlocatie! En het wordt nog interessanter: Hotel Valkenburg by Mercure is gebouwd in een voormalige brouwerij. Het hotel is sfeervol, maar toch modern. Daarnaast beschikt Hotel Valkenburg by Mercure over een eigen restaurant, een bar, een mooi buitenterras en gratis WiFi.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Valkenburg by Mercure Valkenburg by Mercure

Hotel Valkenburg by Mercure – Vanaf €50,-

Hotel Valkenburg by Mercure heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 t/m 5 dagen. Zo kunnen jullie onder andere kiezen voor een diner arrangement, een halfpension arrangement en een speciaal wellness arrangement. Het goedkoopste arrangement boeken jullie al vanaf slechts €50,- per persoon.

> Bekijk direct alle Hotel Valkenburg by Mercure aanbiedingen

Hotel Valkenburg by Mercure arrangementen

Prijzen zijn exclusief tax en handling fee (€4,95 p.p.p.n.) en administratiekosten (€14,95 per boeking).


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.