Hotel Jakarta Amsterdam

4* Arrangementen incl. uitgebreid ontbijt
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Hotel Jakarta Amsterdam aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel Jakarta aanbiedingen op een rijtje gezet. Je boekt dit al vanaf slechts 105,50! Hotel Jakarta Amsterdam heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt en leuke gratis extra’s!

Wil je overnachten bij Hotel Jakarta Amsterdam? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen die hoog oplopen.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta Amsterdam aanbiedingen

Hotel Jakarta Amsterdam – Noord-Holland, Nederland

Het 4-sterren Hotel Jakarta is een stijlvol hotel op een unieke locatie in Amsterdam: op het Java-eiland in het IJ, tussen het centrum en Amsterdam-Noord. Vanuit het hotel wandelen jullie zo naar allerlei hotspots, maar je kunt je ook gemakkelijk de hele dag vermaken in het hotel zelf. Hotel Jakarta is gebouwd en ingericht in Indonesische stijl. Zo vind je er onder andere een tropische tuin en kun je heerlijk genieten van Indonesische gerechten in het restaurant. De dag helemaal goed afsluiten? Kies dan voor één van de cocktails in de rooftop bar. Speciaal voor de liefhebbers van wellness heeft Hotel Jakarta Amsterdam een uitgebreide SPA met zwembad.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta aanbiedingen

Hotel Jakarta Amsterdam – Arrangementen met hoge korting

Hotel Jakarta heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 of 3 dagen. Je boekt op dit moment al een verblijf / arrangement vanaf slechts 105,50. De hoogste korting krijg je op dit moment op het 2-daags logies ontbijt arrangement.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta Amsterdam aanbiedingen

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,95 per boeking).

 

hotel jakarta amsterdam

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.