Op zoek naar een scherpe Hotel Jakarta Amsterdam aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel Jakarta aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 26%! Hotel Jakarta Amsterdam heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt en leuke gratis extra's!

Wil je overnachten bij Hotel Jakarta Amsterdam? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 26%.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta Amsterdam aanbiedingen

 

 

Hotel Jakarta Amsterdam – Noord-Holland, Nederland

Het 4-sterren Hotel Jakarta is een stijlvol hotel op een unieke locatie in Amsterdam: op het Java-eiland in het IJ, tussen het centrum en Amsterdam-Noord. Vanuit het hotel wandelen jullie zo naar allerlei hotspots, maar je kunt je ook gemakkelijk de hele dag vermaken in het hotel zelf. Hotel Jakarta is gebouwd en ingericht in Indonesische stijl. Zo vind je er onder andere een tropische tuin en kun je heerlijk genieten van Indonesische gerechten in het restaurant. De dag helemaal goed afsluiten? Kies dan voor één van de cocktails in de rooftop bar. Speciaal voor de liefhebbers van wellness heeft Hotel Jakarta Amsterdam een uitgebreide SPA met zwembad.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta aanbiedingen

 

Hotel Jakarta Amsterdam – Aanbiedingen met 26% korting

Hotel Jakarta heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2 of 3 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 26%. De hoogste korting krijg je op dit moment op het 2-daags logies ontbijt arrangement.

> Bekijk direct alle Hotel Jakarta Amsterdam aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

hotel jakarta amsterdam

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter