Hemelvaart

Wil jij er met hemelvaart 2023 lekker even een paar dagen tussenuit of een weekendje weg? Wanneer het Hemelvaart is? Hemelvaart 2023 valt op donderdag 18 mei, dus het Hemelvaart weekend loopt dit jaar van 18 mei tm zondag 21 mei. Op deze pagina ontdek je altijd de beste kortingen, aanbiedingen en acties voor een weekendje weg rondom hemelvaart. O.a. aanbiedingen voor vakantiehuizen, vakantieparken en campings in Nederland.

> TIP! Nu tot 40% Hemelvaart korting bij Landal GreenParks

Bekijk direct Hemelvaart (weekendje weg) last minutes voor 2023 bij:

 

Landal hemelvaart aanbiedingen
Roompot hemelvaart kortingen
natuurhuisje hemelvaart vakanties
Centerparcs hemelvaart aanbiedingen
Bezig met laden

Nog meer Hemelvaart (weekendje weg) aanbiedingen & last minutes in 2023

Ben je op zoek naar een scherpe Hemelvaart 2023 weekendje weg korting of (last minute) aanbieding? Op deze pagina hebben we de meest actuele Hemelvaart aanbiedingen voor je verzameld! Ideaal voor een weekendje weg tijdens Hemelvaart!

Verblijf bijvoorbeeld een paar dagen in een fijn vakantiehuis. Zo heeft bijvoorbeeld Natuurhuisje veel contactloze verblijven in Nederland. Waardoor je ook deze periode gewoon lekker een paar dagen kan tijdens het Hemelvaart weekend. 

Daarnaast is het natuurlijk ook altijd een goed plan om gezellig met het hele gezin een paar dagen naar een leuk vakantiepark in Nederland te gaan. Er zijn op dit moment veel last minute kortingen actief:

> Krijg nu tot 40% Hemelvaart korting bij Landal

> Boek vanaf €190,- jullie Hemelvaart verblijf bij Roompot

 

Wanneer is Hemelvaart 2023?

Weten wanneer het dit jaar Hemelvaart is? Hemelvaart 2023 valt op donderdag 18 mei. Het Hemelvaart weekend loopt dus van donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei. Ideaal om een lekker Hemelvaart weekend weg te boeken! Tip: wanneer je met Hemelvaart weg wilt, boek dan wel op tijd!

 

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Mis nooit meer een deal

Wat is je budget?

Ik zoek deals met vertrek:

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Maart 2023
April 2023