Fletcher Wellness Hotel Zeeland

2 dagen incl. ontbijt & SPA entree €46,-
Geschreven op:

Even lekker tot rust komen doe je bij dit Fletcher wellness hotel in Zeeland! Jullie boeken nu een 2-daags BLUE wellness arrangement bij Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen vanaf €46,55 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x dagentree BLUE wellness van 10:00 tot 23:00
  • Gratis parkeren & gratis WiFi

Deze deal is last minute het voordeligst, maar is de rest van het jaar ook nog te boeken. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen.

>> Bekijk deze wellness Zeeland aanbieding bij Fletcher

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen – Zeeland, Nederland

 

Op zoek naar een plek waar jullie ultiem kunnen ontspannen? Dan is Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen the place to be! Het hotel ligt vlak bij de zee, het strand en de duinen & beschikt over een compleet wellnessresort met meer dan 15 sauna- en wellnessfaciliteiten, een restaurant en een tuin. In het hotel zelf vinden jullie o.a. een restaurant, een bar en een fitnessruimte.

 

>> Bekijk deze wellness Zeeland aanbieding bij Fletcher

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.