Van paradijselijke stranden tot steden met een winkel walhalla, we hebben allemaal wel een bestemming waar we van dromen. Op onze Facebookpagina hebben we een onderzoekje gedaan naar de droombestemmingen onder onze volgers. De antwoorden liepen erg uitéén; van een roadtrip door Amerika tot gewoon een weekendje weg in de hofstad Den Haag, maar een aantal bestemmingen werd erg vaak genoemd. Op basis hiervan hebben wij de top 5 steden & reizen gemaakt! Lees (en droom) verder…

TOP 5 REIZEN

Droombestemming Malediven

1. MALEDIVEN

Met stip op één: de Malediven. En dat vinden wij niet heel gek… De azuurblauwe zee, huisjes op palen, bountystranden, en een uitzicht waar je altijd al van hebt gedroomd. De Malediven is een eilandengroep en bestaat uit bijna 1200 verschillende eilandjes. Er zijn veel luxe resorts waar jullie écht kunnen genieten van deze droombestemming!

Droombestemming Curacao

2. CURACAO

Curacao scoort een goede tweede plek. Je hebt er veel mooie stranden, er wordt gewoon Nederlands gesproken én het is er vaak heerlijk warm… Niet heel gek dat Nederlanders dol zijn op deze tropische bestemming! Curacao is daarnaast ook de ideale winterzon bestemming. Zie je jezelf al op het strand liggen tijdens kerst?

Droombestemming HAwaii

3. HAWAII

Dans de Hula! Hawaii is één van de staten van de Verenigde Staten en is een populaire droombestemming. Naast de vele mooie stranden heeft deze staat indrukwekkende vulkanische eilanden, een unieke flora & fauna en veel bezienswaardigheden. Een reis naar Hawaii hoort thuis op jouw bucketlist!

Droombestemming Zuid-Afrika

4. ZUID-AFRIKA

Het prachtige Zuid-Afrika is één van de bestemmingen waar veel mensen graag een keertje heen willen. Spot ‘The Big 5', ontdek de bruisende steden en geniet van het heerlijke weer… Zuid-Afrika is vooral geschikt voor de natuur- en avontuurliefhebbers. Verveling tijdens jullie reis naar Zuid-AfrikaNo way!

Droombestemming Bora Bora

5. BORA BORA

Deze foto zegt al genoeg, toch? Bora Bora ligt tussen Australië en Zuid-Amerika en is écht een paradijselijke bestemming. Van het groene landschap tot de azuurblauwe zee; Bora Bora is the place to be! Een vakantie op Bora Bora is niet goedkoop, maar dromen mag altijd toch?

TOP 5 STEDEN

Droombestemming Bora Bora

1. NEW YORK

Zonder twijfel de nummer één: NEW YORK CITY! Shoppen tot jullie niet meer kunnen, uiteten bij één van de vele restaurantjes of struinen langs alle musea van de stad. Deze Amerikaanse stad staat bij veel mensen op hun bucketlist. New York is zeer geschikt voor een korte of lange stedentrip.

Droombestemming Bora Bora

2. BARCELONA

De nummer twee is gewoon in Europa! Vanaf Amsterdam vlieg je in iets meer dan twee uurtjes naar Barcelona. Ideaal dus. Wandelen over de Ramblas, tapas eten tijdens zonsondergang en in de zomer kun je in deze stad zelfs genieten op het mooie zandstrand. Een diverse & kleurrijke stad…

Droombestemming Londen

3. LONDEN

Je kunt er super goed shoppen, heerlijk eten en het is erg dichtbij; we hebben het over de fantastische stad Londen! Deze stad staat bekend als echte ‘kerststad' en daarom gaan elk jaar weer veel Nederlanders kerstshoppen in Londen. Maar, ook in het voor- en najaar (en natuurlijk in de zomer) is Londen top!

Droombestemming Parijs

4. PARIJS

De stad van de liefde kon natuurlijk niet ontbreken in deze top 5! Romantisch met z'n tweetjes wandelen langs de Seine en uiteten met op de achtergrond een Franse chanson. Maar, ook met vriendinnen is deze Parijs zeer geschikt als stedentrip bestemming. Je kunt er namelijk súper goed shoppen!

Droombestemming Rome

5. ROME

Ben jij gek op pizza's en pasta's? Dan is Rome écht iets voor jou! Deze Italiaanse hoofdstad kent een lange geschiedenis en heeft veel bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het indrukwekkende Colosseum of gooi een muntje in de Trevifontein.

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter