Disney Plus gratis proefperiode & aanbieding – Nu 17% korting!

NU: Disney+ GRATIS, daarna 17% korting
Maaike - Reisspecialist

Zit je op dit moment veel thuis? Dan ga jij je na een tijdje vast flink vervelen… Het is daarom hoog tijd om met korting een abonnement te nemen op Disney Plus! Disney Plus is nu namelijk in de aanbieding. Dit is de ideale periode om al je favoriete series en films (en ja, ook al die oude klassiekers) te bekijken. Wij stemmen voor een Disney+ marathon ;-)!

Wanneer je je nu aanmeldt voor Disney Plus, krijg je 7 dagen gratis. Daarna zijn de kosten slechts €6,99 per maand. Dat is een stuk goedkoper dan een Netflix, Videoland of andere streamingapp. Als je een jaarabonnement neemt op DisneyPlus dan betaal je maar €69,99 per jaar in plaats van €83,88 per jaar. Dat is maar liefst 17% korting op je Disney Plus abonnement! Start je 7 dagen GRATIS proefperiode meteen via onderstaande link. Wacht niet te lang, want we weten niet tot wanneer deze speciale Disney+ aanbieding beschikbaar is.

> Neem direct een Disney Plus abonnement of lees meer…

 

Disney Plus app – Wat zit er in deze aanbieding?

Van de nieuwste Disney films tot aan de oude klassiekers: je kunt het allemaal bingewatchen bij Disney+! Ben je reuze benieuwd naar onze favoriete films en series op de Disney Plus app? Dit is onze top 5 Disney Plus waar je direct toegang toe krijgt met deze geweldige Disney Plus aanbieding!

 1. Alle Star Wars films
 2. Toy Story
 3. Black Panther
 4. Frozen
 5. Aladdin

> Bekijk direct het volledige Disney Plus aanbod

 

Disney Plus proefperiode gratis – Wat is de prijs daarna?

Veel mensen vragen zich af: Wat zijn de kosten van Disney Plus? We kunnen je geruststellen; die zijn namelijk lekker laag! De eerste 7 dagen van jouw Disney+ abonnement krijg je helemaal gratis (mocht je het niets vinden; zeg het dan weer gemakkelijk op). Wil je na die tijd lid blijven van Disney+? Dan betaal je slechts €6,99 per maand. Ben je nóg enthousiaster? Dan kun je ook al direct voor een heel jaar afsluiten en betaal je slechts €5,83 per maand (69,99 per jaar). WOW!

TIP: je kunt maar liefst op 4 schermen tegelijk streamen. Dus deel het abonnement gerust met familie / vrienden, dan wordt het slechts €1,75 per maand ;-)!

> Bekijk alle verschillende Disney Plus abonnementen

 

Disney Plus abonnement afsluiten – Hoe doe ik dat gratis of met korting?

Wil jij direct gebruik maken van de Disney+ aanbieding met korting (naast 7 dagen proefperiode ook 17% korting met een jaarabonnement)? Wij leggen je uit hoe je gemakkelijk een Disney+ abonnement afsluit:

 1. Ga naar deze pagina
 2. Maak jouw keuze voor een type abonnement
 3. Voer je mailadres in
 4. Kies een veilig wachtwoord voor je Disney+ abonnement
 5. Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling
 6. Voila! Veel plezier met je abonnement.

 

DisneyPlus nu gratis proefperiode en daarna korting met de jaar abonnement aanbieding - Probeer Disney+ nu

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.