Delta Hotel Vlaardingen (4*)

Nachtje incl. drankje & ontbijt €30,-
Geschreven op:

Voor een heel fijn prijsje overnachten op een unieke plek? Dat kan geregeld worden… Jullie boeken nu een 2-daags logies ontbijt arrangement bij het Delta Hotel Vlaardingen in Zuid-Holland vanaf €30,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Deze deal is te boeken op heel veel aankomstdata t/m december 2022. Jullie betalen eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten.

>> Bekijk deze goedkope Vlaardingen aanbieding bij Voordeeluitjes

 

Delta Hotel Vlaardingen – Zuid-Holland, Nederland

 

Het moderne Delta Hotel Vlaardingen heeft een spectaculaire locatie direct aan de nieuwe Maas in de Rotterdamse Haven. Met de schepen die hier continu voorbij varen is er altijd wat te zien. Het hotel beschikt o.a. over een brasserie-grand café, waar je ook kunt genieten van een high tea, high wine of een uitgebreide brunch, een fietsverhuur, WiFi en gratis parkeervoorzieningen. Het centrum van Rotterdam is makkelijk te bereiken.

TIP: neem de watertaxi naar het centrum van Rotterdam!

 

>> Bekijk deze goedkope Vlaardingen aanbieding bij Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.