De Cantharel

Van der Valk Apeldoorn | Boek nu v/a slechts €67,-
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Van der Valk De Cantharel Apeldoorn aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Cantharel Apeldoorn aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen hoog op! Van der Valk De Cantharel heeft verschillende arrangementen met o.a. ontbijt, diner en leuke extra’s.

Wil je overnachten bij Van der Valk De Cantharel in Apeldoorn? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €67,- per persoon.

Bekijk direct alle Van der Valk De Cantharel aanbiedingen

 

Van der Valk De Cantharel – Apeldoorn, Nederland

De Cantharel in Apeldoorn is niet het typische Van der Valk hotel dicht bij de snelweg dat je gewend bent… Dit plekje is écht uniek! Van der Valk De Cantharel is een luxe 4* hotel en heeft een geweldige ligging in de Veluwse bossen, net onder Apeldoorn. Vanuit het hotel wandel je zó het bos in.

De kamers bij Van der Valk De Cantharel zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. Naast standaardkamers kun je ook kiezen voor een wat luxere kamer met een eigen veranda of terras. En wist je dat je zelfs je paard mee kunt nemen naar De Cantharel? Er zijn maar liefst 12 paardenboxen, die naar wens van stro of zaagsel kunnen worden voorzien. Een echte verwenplek! Ook is er een heerlijk restaurant met live-cooking en kunnen jullie ontspannen in de SPA.

> Bekijk direct alle Van der Valk De Cantharel Apeldoorn aanbiedingen

 

De Cantharel arrangement – Aanbiedingen vanaf €67,-

Van der Valk De Cantharel heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 3, 4, 5 of 1 tot 14 dagen. Je profiteert bij verschillende arrangementen van hoge kortingen.

> Bekijk direct alle Van der Valk De Cantharel Apeldoorn aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking). 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals