Vliegtijd Curaçao

Hoe lang is het vliegen naar Curaçao?
vliegtijd curacao
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Hoe lang vliegen naar Curacao?

De vliegtijd Curacao vanaf Schiphol naar de luchthaven van Willemstad, Hato Airport, hangt er vanaf of er een tussenstop plaatsvindt. De maatschappijen TUI en KLM vliegen direct naar Curacao zonder tussenstop. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam, Dusseldorf en Brussel.

> Bekijk de directe vluchten naar Curacao bij TUI

Actuele Curacao vakantie deals

> Super pakketreis aanbiedingen bij TUI
> Voordelige Curacao reizen bij De VakantieDiscounter

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Curacao (Willemstad)

Wat is de Curacao vliegtijd vanaf Amsterdam? Dit hangt er dus volledig vanaf of je een vlucht met tussenstop hebt geboekt of niet… Indien je een directe vlucht van Amsterdam naar Curacao neemt, dan zit je ongeveer 10 uur in het vliegtuig. Dankzij het tijdverschil tussen Nederland en Curacao verlies je met de heenreis gelukkig niet veel tijd op je vakantie. Tijdens onze zomertijd is het in Curacao 6 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens onze wintertijd is dit verschil 5 uur. Uiteraard ben je met de terugreis wel veel meer uren kwijt. Maarja, dan zit je vakantie er toch al op helaas…

Kortste vliegtijd Brussel Internationaal – Curacao

Vanaf Brussel is de vliegtijd naar Curacao over het algemeen iets langer dan vanaf Amsterdam, ongeveer 13 uur zonder tussenstop. Vanaf Brussel gaan er ook voornamelijk vluchten met een tussenstop naar Curacao.

Kortste vliegtijd Düsseldorf – Curacao

Vanaf Düsseldorf naar Curacao vindt er minimaal 1 tussenstop plaats. Toch is de reistijd minder lang dan vanaf Brussel, namelijk ongeveer 12,5 uur. Uiteraard hangt het er wel vanaf hoe snel de tussenstop gaat, want dit kan natuurlijk per vlucht verschillen.

Meer Curacao:

> Alle actuele Curacao vakantie aanbiedingen

> Curacao Last Minutes

> All Inclusives Curacao vakanties


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.