Wij wisten al dat de Malediven dé droombestemming is voor iedereen die van zon, zee en luxe wil genieten. Maar het wordt nog beter… 's Werelds eerste onderwatervilla is bijna geopend! In de maand november opent het Conrad Maldives Rangali Islandde allereerste onderwatervilla genaamd The Muraka, wat letterlijk koraal betekent. Op vijf meter diepte bevindt dit fantastische 5***** villa zich met een uitzicht naar de onderwaterwereld! Dit zijn de 5 redenen waarom jullie in deze geweldige villa willen verblijven… Het kan ook bijna niet anders!

 

1. Slaap tussen de haaien en schildpadden

Als je dit restaurant al fantastisch vindt, bedenk dan eens dat je eigen kamer helemaal van glas is! Slaap tussen de verschillende soorten tropische vissen, schildpadden en misschien zelfs wel haaien! Deze beleving zal je nooit meer vergeten… Misschien toch liever een enkeltje boeken?

 

2. Je hebt 24/7 privé service

Een verblijf in The Muraka is natuurlijk niet zomaar niks… Je hebt een 24-uurs service met een butler, chef-kok én zelfs een massagetherapeut! Dit betekent dat je alles kan bestellen wat én wanneer je maar wilt! Zin in ontbijt op bed met een heerlijke uitsmijter, een midnight snack of toch misschien een lekkere cocktail? En niet te vergeten, massages op elk moment van de dag… Wij kunnen het bijna niet geloven!

 

3. Je komt aan met een privévliegtuig

Als kers op de taart word je ook nog eens vervoerd in een privévliegtuig naar The Muraka! Je landt op je eigen steiger en wordt voor de deur afgezet… Hoeveel privacy wil je hebben? Alles is helemaal voor jezelf. Bedenk maar eens hoeveel mensen dit kunnen navertellen, iedereen zal jaloers op je zijn!

 

4. Je hebt een eigen speedboot

Wil je liever worden opgehaald in een speedboot? Dat kan ook! Je kan worden opgehaald van het hoofdresort per boot… Dit biedt ook vele voordelen. Deze onvergetelijke reis begint al voordat je bij de onderwater villa bent aangekomen. En tien keer raden wie die speedboot de hele vakantie mag gebruiken…

 

5. Je hebt twee verdiepingen voor jezelf

Heb jij een beetje onderwatervrees? Gelukkig bestaat The Muraka uit twee verdiepingen. Beneden op de oceaanbodem bevindt zich de slaapkamer, de leefruimte en badkamer. Wil je liever boven de golven slapen? Op de bovenste verdieping vind je ook een slaapkamer, woonkamer, eetkamer en amusementsruimte! Aan jou de keus waar je slaapt… Wissel het eens om voor een fantastisch verblijf!

Natuurlijk zit er ook een prijskaartje aan vast, dat konden jullie vast wel raden. Willen jullie in één van de villa's van het Conrad Maldives Rangali Island verblijven? Bekijk hieronder meer informatie, foto's en prijzen!

 

>> Bekijk deze goedkope Malediven deal bij Booking.com

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter