Kortingscode CheapTickets 2024

Krijg korting met Cheap Deals
kortingscode cheaptickets
Geschreven op:

Tjiep Tjiep! CheapTickets strooit met kortingen… Je kunt namelijk nu vliegtickets naar de leukste bestemmingen boeken met de CheapTickets kortingscodes. Op dit moment zijn er verschillende kortingscodes beschikbaar van 20,- tot en met 100,- korting. Hieronder lees je o.a. de voorwaarden en hoe je de vouchers in kunt wisselen. Pssst, daarnaast is er op dit moment ook een heel leuke winactie actief!

> Bekijk direct alle actuele CheapTickets kortingscodes

Kortingscodes cheaptickets

Actuele CheapTickets kortingscodes

Droom jij van een verre reis naar een zonnige bestemming zoals Thailand, de Malediven of Curacao? Of ga je voor een leuke stedentrip dicht bij huis, zoals Barcelona, Praag of Parijs? Bij CheapTickets kun je gemakkelijk de beste prijzen vergelijken van allerlei vliegmaatschappijen. Hierdoor weet je zeker dat je de laagste prijs voor je ticket betaalt. Daarnaast zijn er ook nog eens kortingscodes actief, waardoor je met nóg meer voordeel je vliegtickets kunt boeken. De actuele CheapTickets kortingscodes zijn:

  • 20,- korting voor Europese bestemmingen: CHEAPEU
  • 30,- korting voor verre bestemmingen: CHEAPVER

Deze kortingscodes zijn per persoon 1 keer te gebruiken per dag en is geldig op alle vertrekken vanaf Nederland.

Elke werkdag zijn er beperkt aantal vouchers beschikbaar vanaf 4 januari t/m 4 februari en is geldig op alle bestemmingen. Minimale aankoopbedrag voor de code van 50,- is 50,-. Minimale aankoopbedrag voor de code van 100,- is 100,-. Als het ticketbedrag (inclusief belastingen en toeslagen) minder is dan dat bedrag, is de voucher niet geldig, zelfs niet met extra’s tot het minimum bedrag dat hierboven is vermeld.

Kortingscode CheapTickets FAQ

Ben je benieuwd hoe je de kortingscodes kunt toepassen en hoe wij aan deze codes komen? Lees hieronder de FAQ!

1. Hoe pas ik de CheapTickets kortingscode toe?

Wil je één van bovenstaande CheapTickets kortingsodes toepassen tijdens je boeking? Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je gebruik kunt maken van deze codes.

  1. Zoek de ideale vluchten voor jouw bestemming en selecteer
  2. Kies eventuele extra’s en voer alle gevraagde informatie in
  3. In de laatste stap van het boekingsproces kun je de kortingscode invoeren

2. Hoeveel kortingscodes kan ik gebruiken?

Je kunt per boeking maximaal 1 kortingscode gebruiken. Daarnaast kun je per dag per persoon maar één boeking met een bepaalde kortingscode doen. Wil je graag gebruik maken van de kortingscodes van 50,- en 100,-? Dan moet je er snel bij zijn, want er zijn maar een beperkt aantal kortingscodes per dag beschikbaar.

3. Hoe komen jullie aan deze CheapTickets kortingscodes?

Door onze samenwerking met CheapTickets mogen we regelmatig de leukste kortingscodes met jullie delen. Hierdoor kunnen de bezoekers van vakantiedealz direct profiteren op hun volgende vakantie!

> Bekijk alle actuele CheapTickets kortingscodes

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.